“Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi:


 

Dünyaca ünlü diyetisyenler İzmir’de bir araya gelecek

 

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi , İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümleri ve Türkiye Diyetisyenler Derneği İzmir Temsilciliği işbirliğiyle “Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar” konulu etkinlik gerçekleştirilecek.

İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde 05-07 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacak olan  kongre ile  hastalara hastalıklarıyla daha iyi baş etme becerisi kazandırmak, yaşam kalitesini yükseltmek, gastrointestinal hastalıklarda diyetisyenlerin ve sağlık profesyonellerinin tedavi edici rollerini arttırmak  amaçlanıyor.

Dünyaca ünlübilim insanları Prof. Filippo Canducci, Prof. Dr. Olivier Goulet, Prof. Dr. Peter C. Konturek, Prof. Dr. Matthias Prilich ve Prof. Dr. Inge Huybrechts kongreye katılarak sunum yapacak.

Kongre kapsamında,  gastrointestinal hastalıklar, tıbbi beslenme tedavileri, gastrointestinal sağlığı ile ilgili güncel ve yeni konular tartışılacak. Alanında uzmanlar,  gastrointestinal sistem üzerine stresin etkisinden sirkadiyen ritmin gücüne, konstipasyon ve laktoz intoleransı gibi sık görülen sorunlardan “popüler” bariatrik cerrahiye, klasik tedavi yöntemlerinden fekal transplantasyon gibi yeni yaklaşımlara, bebeklikten yaşlılığa diyetle geçen uzun yaşamda mikrobiyotadan vitaminlerin rollerine kapsamlı bir bakış açısı sunmayı hedefliyor.

 

 


DİĞER HABERLER
Bakın Tarım Seminerinde Kanatlı Sektörünün Sorunları Tartışıldı
27 Eylül 2017. 11:13
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x