Davet “III. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi” Kongresi


III. ULUSAL HAYVANCILIK EKONOMİSİ KONGRESİ

 

 

 

III. ULUSAL HAYVANCILIK EKONOMİSİ KONGRESİ
Venezia Palace Deluxe Resort Hotel
Lara-Antalya
11-14 Ekim 2018Davet

“III. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi” Kongresi Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Sağlığı Ekonomisi ve İşletmeciliği Anabilim Dalı’nın düzenleyeceği organizasyon ile 11-14 Ekim 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecektir. Kongre kapsamında; akademisyenler ve araştırıcılar tarafından sunulacak sözlü ve poster bildiriler ile hayvancılıkta üretim alt sektörleri itibariyle mevcut durum ve sorunların tartışılacağı, güncel bilgiler ile geleceğe dönük çözüm önerilerinin paylaşılacağı oturumların yer alması planlanmaktadır.

Hayvancılığa yönelik ekonomik ve sosyal politikalarda verimlilik, izlenebilirlik ve sürdürülebilirliğin sağlanması yanı sıra sektörel rekabet gücünün artırılması da temel hedef olarak ele alınmalıdır. Bu çerçevede, hayvancılıkta gelişimi yavaşlatan risk ve darboğazları aşacak etkin tedbirler almak ve sektörde atılım yaratmak adına yeni fırsatlar ve stratejiler belirlemek günümüz politikaları açısından büyük önem arz etmektedir. Türkiye hayvancılık sektörünün üretimden tüketime kadar tüm yönleriyle ele alınacağı kongremiz geniş katılımlı ve sektörel etkileri düşünüldüğünde yaygın etkisi yüksek bir organizasyon olacaktır.

Türkiye’de hayvancılık politikaları, işletme ekonomisi, hayvan sağlığı ekonomisi, büyükbaş, küçükbaş, kanatlı, su ürünleri ve arıcılık gibi üretim alt sektörlerine ilişkin analizler, Avrupa Birliği-Türkiye hayvancılığı, hayvancılığa dayalı sanayi işletmeciliği, hayvansal ürünler pazarlaması ve üretici örgütlenmesi, sürü yönetimi ve klinik işletmeciliği, sürdürülebilir hayvancılık ve kırsal ekonomik kalkınma gibi başlıkların yanı sıra yetiştiricilik, biyoistatistik, genetik ve hayvan besleme gibi konularda da bilimsel çalışmaların yer alacağı kongremizde siz değerli bilim insanlarını ve sektör paydaşlarını aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyarız.

Kongremiz duyurusunun kurumunuz bünyesinde yapılması hususunda yardım ve katkılarınızı bekler, en derin saygılarımızı sunarız.

Prof. Dr. Savaş SARIÖZKAN
Kongre Başkanı

Kongre Web Sitesi İçin Tıklayın
İletişim
KONGRE SEKRETERYASI
Merve DÖNMEZ – Gürkan ANCAZA

T: +90(312) 425 13 33
Faks : +90(312) 425 71 37
GSM: +90(555) 801 44 08
M: info@hayvancilikekonomisi2018.com
Adres: Atatürk Bulvarı No: 175/4-8 06680
Kavaklıdere – Ankara

www.hayvancilikekonomisi2018.com
www.salturmice.com

please unsubscribe here.


DİĞER HABERLER
Değişen Çevre Koşullarında Damızlık
9 Temmuz 2018. 10:46
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x