Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali


  • Bu yıl 33.’sü düzenlenecek olan Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali’ne sayılı günler kala Festival Düzenleme ve Yürütme Kurulu Anıtkabir’e giderek ATA’ mızı ziyarette bulundu.

 

Anıtkabirde gerçekleştirilen törene Belediye Başkanımız ve Festival Düzenleme ve Yürütme Kurulu Başkanı Turhan BULUT, Komite Üyeleri, Federasyon ve Dernek Temsilcileri, Otel ve Restoranlarda çalışıp İlçemizi en iyi şekilde temsil eden çok sayıda Aşçımız katıldı. Tören Atatürk’ün huzurunda saygı duruşuyla başladı. Mozole’ye çelenk koyulmasının ardından Belediye Başkanımız ve Festival Düzenleme ve Yürütme Kurulu Başkanı Turhan BULUT Şeref Defterine şunları yazdı ;

Büyük ATATÜRK ,

4-5 Ağustos 2018’de otuz üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali’ mizin öncesinde; ata mesleği aşçılıkta, dünyaca ünlü aşçılar yetiştirmenin gururu içinde Mengen halkını temsilen bir kez daha huzurunda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Uluslar arası boyutta 18 ülkeden mutfak şeflerinin hünerlerini göstereceği, ulusal boyutta 7 bölgeden 70 ilimizin mutfağından özgün lezzetlerin sunulacağı ve her yıl geliştirdiğimiz farklı etkinlikleriyle gerçekleştireceğimiz aşçılarımızın bu büyük buluşması nedeniyle:

Sizin kişiliğinizden, düşüncelerinizden, ilke ve devrimlerinizden, manevi varlığınızdan aldığımız güçle,Ülkemizin içinde bulunduğu koşullarda varlığınızın ve değerinizin idrakiyle,

Bütün aşçı örgütlerimizin temsilcileriyle yüksek huzurunuzda saygı ve özlem duygularımızla eğiliyoruz.

DİĞER HABERLER
Dubai Dubai. Gulfood’a Türk Damgası

Turhan BULUT

Mengen Belediye Başkanı

Festival Düzenleme ve Yürütme Kurulu Başkanı


5 Ağustos 2018. 11:02
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x