5.Dünya Yem ve Gıda Kongresi

 

 

SERDAR KONURALP ( Antalya’dan Bildiriyor)  

 

 

5.Dünya Yem ve Gıda Kongresi’nde Oturumlar 

 

 

 

RÜV3

 

 

19 Nisan 2016
09:00 – 10:45

SALON 1

OTURUM 1 – SÜRDÜRÜLEBILIRLIK
Moderator: Ruud Tijssens, President, FEFAC
09:00 – 09:15

 Muharrem Yılmaz (Sütaş)

                                     Muharrem Yılmaz (Sütaş)

 

 

a28508f2-bc7b-48c3-816e-f4c2bfb83fdd

 

Sürdürülebilirliğe İlişkin Zorlukların Üstesinden Gelinmesi – 2050
Konuşmacı: PROF. DR. LEO DEN HARTOG
09:15 – 09:30

Sürdürülebilir Hayvansal Üretim

1a04646b-3cbe-49f2-a7b4-c57e7257bf44

 

Konuşmacı: PROF. DR. TÜRKER SAVAŞ
09:30 – 9:45
Sürdürülebilirlik Konusundaki Global Girişimler – Global Gündem & LEAP

RÜV5
Konuşmacı: DR.HENNING STEINFELD
09:45 – 10:00
Dünya Yem Sanayinde Sürdürülebilirlik Girişimleri
Konuşmacı: PROF. DR. FRANK MITLOEHNER

RÜV4
10:00 – 10:15
Tüketici Beklentileri
Konuşmacı: PINAR HOŞAFÇI

9c7cdf95-79fa-4760-8c39-781a51851b03

 

10:15 – 10:45
Oturum 1 – Tartışma

10:30 – 11:00
Kahve Arası

ce9c5ea4-63d0-4cff-bdfe-6a7e974fa41a
11:15 – 13:00
SALON 1
OTURUM 2 – PIYASALAR VE TICARET
SALON 2

ÇALIŞTAY 1 – IFIF VE IFRM ÇALIŞTAYI- GLOBAL MEVZUAT VE STANDARTLAR

 

13:00 – 14:30

Öğle Yemeği

14:30 – 16:15

Çukurova Ziraat Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr.Prof.Hasan Rüştü Kutlu ve öğrencileri

Çukurova Ziraat Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr.Prof.Hasan Rüştü Kutlu ve öğrencileri

SALON 1

OTURUM 3 – GLOBAL MEVZUAT & YEM TİCARETİNİN KOLAYLAŞTIRILMASI

SALON 2

ÇALIŞTAY 2 – SÜRDÜRÜLEBİLİR AKUAKÜLTÜR – BEKLENTİLER VE ZORLUKLAR

14:30 – 16:09

DSC_9982

Kahve Arası

16:45 – 18:15

SALON 1

OTURUM 4 – YEM VE GIDA ZİNCİRİNDE BİYOGÜVENLİK

SALON 2

12998586_10154074308459876_8822832175073740344_n

DSC_0003

ÇALIŞTAY 3 – IFIF IFRM ÇALIŞTAYI -“IYI YEM ÜRETİM UYGULAMALARININ KÜRESEL OLARAK PAYLAŞILMASI”- PRATİK UYGULAMALAR

18:15 – 19:00

Serbest Zaman

URL: http://www.ciftlikdergisi.com.tr/?p=90176

Yazan - Nis 24 2016. Kategori HAYVANCILIK, KÜMES HAYVANCILIĞI, MANŞET, YEM & KATKI. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık

Yoruma kapalı

| Designed by Mavikedi internet Hizmetleri |