Kontrol edilen piliç eti ve ürünlerinde antibiyotik kalıntısına rastlanmaz.


Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Ceylan, tavuk eti üretimi hakkında merak edilenleri anlatıyor:

“Ambalajlı ve T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından kontrol edilen piliç eti ve ürünlerinde antibiyotik kalıntısına rastlanmaz.

 

 


Yazan - 15 Nisan 2016. Kategori Uncategorized. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oylar
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x