Kontrol edilen piliç eti ve ürünlerinde antibiyotik kalıntısına rastlanmaz.


Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Ceylan, tavuk eti üretimi hakkında merak edilenleri anlatıyor:

“Ambalajlı ve T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından kontrol edilen piliç eti ve ürünlerinde antibiyotik kalıntısına rastlanmaz.

 

 


DİĞER HABERLER
Hasret, Özlem,Gurur ve Şükranla Anıyoruz
15 Nisan 2016. 08:50
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x