Ali Nazik Tavuk ve Efsane Buffalo


Tavuk Dünyası yaz mevsimini iki yeni lezzet keşfi ile karşılıyor:

 

Ali Nazik Tavuk ve Efsane Buffalo

 

 

 

 

Tavuk Dünyası, zengin menüsünün yepyeni iki ürünü Ali Nazik Tavuk ve

 

Efsane Buffalo ile lezzet severlere yine Tavuk Dünyası tariflerinin benzersiz deneyim ve ayrıcalığını yaşatıyor.

 

 

 

Özgün konsepti ve sunduğu akılalmaz lezzetleriyle dikkat çeken Tavuk Dünyası, güzel yaz günlerinde konuklarını iki yepyeni ürünüyle karşılıyor.

 

 

 

Güneydoğu Anadolu’nun eşsiz lezzeti Ali Nazik ve dünyaca ünlü Buffalo sos, Tavuk Dünyası şeflerinin üstün lezzet anlayışıyla harmanlanarak yeniden lezzet buldu.

 

 

 

Gaziantep mutfağının sembolü Ali Nazik Tavuk Dünyası’na teşrif etti!

 

 

Adını Osmanlı padişahlarından Yavuz Sultan Selim’in verdiği ve Gaziantep mutfağının sembolü olan Ali Nazik, Tavuk Dünyası’nın konuklarına tavuk yerken kırmızı et tadını sunan Şefin Tavası tavuklarıyla aynı tabakta buluştu.

 

 

 

Tavuk Dünyası’nın usta şeflerinin çok özel bir tarifle hazırladığı Şefin Tavası tavuk parçaları, közlenmiş patlıcanların süzme yoğurtla buluştuğu bu geleneksel lezzetin üstünde sunuldu ve ortaya Tavuk Dünyası’nın yepyeni ürünü Ali Nazik Tavuk çıktı.

DİĞER HABERLER
"Kırmızı et üreticide 25, kasapta 45 lira"

 

 

 

Geçmişi Osmanlı’ya uzanan Anadolu’nun bu geleneksel lezzetini soslu tavuk ile buluşturarak yeni bir lezzet yorumuyla konukların beğenisine sunan Tavuk Dünyası; Ali Nazik Tavuk’u yine kocaman tabaklarında taptaze Akdeniz salatasının da yanında bu kez enfes patates ile servis ediyor.

 

 

 

Acının yakıcı lezzetinin peşinde koşanlar Efsane Buffalo’dan vazgeçemeyecek!

 

Tavuk Dünyası’nın zenginleştirilmiş tütsülü barbekü sosunu, mutluluk veren Şili biberiyle acılaştıran Tavuk Dünyası şefleri ortaya dillere destan olacak Efsane Buffalo’yu çıkardı.

 

Menünün vazgeçilmezleri arasında yer alan eşsiz barbekü sosunu, hep daha acı bir lezzetin peşinde koşan konukları için yeniden yorumlayan Tavuk Dünyası; tavuk parçalarını bu yepyeni tarifle 12-14 saat marine ettikten sonra kişiye özel tavada lokum gibi pişirerek, özel soslu enfes makarna ve taptaze Akdeniz salatasıyla yine kocaman tabaklarında servis ediyor.

 

 

 

Tavuk Dünyası hem Türkiye’nin hem dünyanın renkli lezzetlerinin peşinde sürekli yeni keşifler yapıp tarifler geliştiren şeflerinin bu iki yeni lezzet keşfini de Türkiye’nin 39 ilde hizmet veren 162 restoranında konuklarıyla buluşturuyor.

 

 

 

 

Daha fazla bilgi için:

 

 

Mehtap Halıcı – Cohn&Wolfe / 0850- 460 60 10 – mehtap.halici@geometry.com

DİĞER HABERLER
Su Ürünleri, 2014

 

 

 

 

Tavuk Dünyası Hakkında

 

 

2011 yılında kurulan Tavuk Dünyası, bugün 150’nin üzerinde restoranı ile tavuk ağırlıklı menülerini tüketicilerle buluşturuyor. Kurulduğu günden bu yana, tüketicilere alışılmışın dışında bir konsept sunan Tavuk Dünyası, Türkiye’de yeme – içme sektöründe kendisine yepyeni bir kulvar oluşturdu. Kendine özgü sosları ve uygun fiyatlı menüleri ile Tavuk Dünyası farklı damak tatları ve bütçelere sahip geniş topluluklara hitap ediyor.

 

 

 

Şekerpınar’da yer alan ortak üretim merkezi, yüksek hijyen standartları, denetim sistemi, başarılı dağıtım ağ ve karlı franchising modeli ile Türkiye’de yeme-içme sektörünün öncü firmalarından biri haline gelen Tavuk Dünyası, başarısını uluslararası boyuta taşımak amacıyla oluşturduğu “Gagawa” markasıyla birçok ülkede faaliyet göstermektedir.

 

2015 yılında Türkiye’nin önde gelen özel sermaye fonlarından Mediterra Capital ile ortaklığa giden Tavuk Dünyası, Mediterra Capital’in finansal ve stratejik desteğiyle daha da hızlı büyümeyi ve kurumsallaşma çalışmalarını dünya standartlarına taşımayı hedefliyor. Detaylı bilgi için www.tavukdunyasi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


6 Temmuz 2018. 19:18
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x