En iyi kuru fasulye ve pilav pişirme yarışması yapıldı


 

 

 

 

 

 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Isparta Ziraat Odasınca düzenlenen “En iyi kuru fasulye ve pilav pişirme yarışması” müdürlüğün bahçesinde gerçekleştirildi. Isparta’nın merkez köylerinden gelen 12 kadının mücadele ettiği yarışmada, katılımcılar, kuru fasulye ve pilavı müdürlüğün yemekhanesinde, görevlilerin gözetiminde pişirdi.

 

Pişirilen yemeklere kendilerince hazırladıkları sosları ekleyen yarışmacılar, daha sonra bunları jürinin beğenisine sundu.

 

Kuru fasulye ve pilavı lezzetine göre değerlendiren 4 jüri üyesi, Direkli köyünden Malike Nizam’ı birinci, Yakaören köyünden Cemile Akpınar’ı ikinci, Bozanönü köyünden Fadime Aras’ı da üçüncü seçti.

 

Dereceye girenler çeyrek altın, düdüklü tencere ve fincan takımı ile ödüllendirildi.

 

Yarışma sonunda vatandaşlara kuru fasulye ve pilav ikram edildi.


DİĞER HABERLER
Başkentte olta balıkçılarının yüzü gülecek
2 Nisan 2017. 10:14
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x