Gıda İşletmelerinde Muayene Hizmetlerinin Geleceği Semineri

b6a4825f-f3d7-4ec2-a13f-2d25f2a4132c

 

 

 

 

Gıda İşletmelerinde Muayene Hizmetlerinin Geleceği Semineri

 

 

25 Kasım 2015; Divan İstanbul City Otel

 

AÇILIŞ KONUŞMALARI

 

e45b9044-8469-4382-884f-511b4af87861

 

Nazlı Akıncı

Manhan Gıda Kontrol Laboratuvarı

Genel Müdürü

 

Nazif KOCA

İl Müdür Yardımcısı

Gıda TH Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü

1011345d-eee3-4c2e-8a39-274b572f315a

 

***

  1. OTURUM ; Oturum Başkanı Dr. Can DEMİR (AKADEMİLER YK.Bşk.)

TOPLU YEMEK SEKTÖRÜNE HİJYEN KONTROLÜNÜN KATKILARI

f23d0605-6d7e-4e49-a942-1153d0e39983

Hüseyin Bozdağ

İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyesi

 

Soru- Cevap

 

İTHAL VE YERLİ KIRMIZI ETİN RESMİ DENETİM GÜVENCESİ

Azmi Yüksel

Veteriner Hekim

İstanbul GTH İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi

3dd5ee1b-eca5-4aa5-aa6a-aa5fcdcb6ded

Soru-Cevap

 

İkram Arası

 

***

  1. OTURUM ; Oturum Başkanı Aydın AĞAOĞLU (TÜSODER Gn.Bşk.)

GIDA GÜVENLİĞİNDE SEKTÖRÜN RESMİ DENETİM ESASLARI

Nuran Çakıroğlu

Ziraat Y. Mühendisi

Gıda Güvenliği ve Hijyen Akademisi

0abbf8ce-7c66-4201-a834-9357024d9d15

Soru-Cevap

 

ISO17020 AKREDİTASYONUNDA MUAYENE KURULUŞLARINCA YAPILAN TEDARİKÇİ

DENETİMLERİNİN KAZANIMLARI

Serter Yurdakul

Manhan Gıda Kontrol Laboratuvarı

Muayene Hizmetleri Yöneticisi

691ff46b-455e-4acc-9676-90fd33dfc51c

Kapanış

 

  • Seminer sonunda katılımcılara MANHAN sertifikası verildi.

 

URL: http://www.ciftlikdergisi.com.tr/?p=83095

Yazan - Kas 28 2015. Kategori Dr.Can DEMİR, GIDA, MANŞET. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık

Yoruma kapalı

| Designed by Mavikedi internet Hizmetleri |