Önemli Açıklama… Prof.Dr.Erol Şengör

Sosyal medyada paylaş.

 

Rusya’ya Türkiye’den tavuk eti ihraç edilebilmesi için sağlık sertifikasının Rusya tarafından onaylanması gerekmektedir. Böyle bir onaylama şu ana kadar yapılmamış. Bu haber konusunda İhracatçı Birliklerinden araştırma yaptım. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı da bu işi araştırıyormuş. Bu işin gerçekle bir alakasının olmadığı anlaşılmaktadır. Nitekim Hürriyet Gazetesi de haberi sitesinden kaldırmış. Kasıtlı bir haber gibi. Hürriyet bu haberi hangi kaynaktan yaptıysa açıklamalıdır. Tavuk etlerinde antibiyotik kalıntısı bulunup bulunmadığı GTHB tarafından kontrol edilmekte ve yaptırım uygulanmaktadır.

 

Prof.Dr.Erol Şengör


Sosyal medyada paylaş.

URL: http://www.ciftlikdergisi.com.tr/?p=122908

Yazan - Kas 8 2017. Kategori MANŞET, KÜMES HAYVANCILIĞI, HAYVANCILIK, SAĞLIK, Uncategorized. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık

Yoruma kapalı

| Designed by Mavikedi internet Hizmetleri |