Sığır eti üretimi 243 bin ton olarak tahmin edildi


60754_521196757951680_1035203554_n

 

 

Kırmızı Et Üretim İstatistikleri, II. Çeyrek: Nisan – Haziran, 2016
Toplam kırmızı et üretimi II. çeyrek döneminde 270 bin ton olarak tahmin edildi

Toplam kırmızı et üretimi bir önceki döneme göre %13,5, bir önceki yılın aynı dönemine göre %3,1 oranında arttı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 153 bin ton olarak gerçekleşti.

Sığır eti üretimi 243 bin ton olarak tahmin edildi

21819_img_1_309_11.08.20162135048567

Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre %16,9, bir önceki yılın aynı dönemine göre %5,8 oranında arttı.

Koyun eti üretimi 23 bin ton olarak tahmin edildi

Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre %9,6 artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %7,7 oranında azaldı.

Kırmızı et üretim miktarı, 2015 – 2016


Yazan - 11 Ağustos 2016. Kategori MANŞET, HAYVANCILIK. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oylar
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x