ANASAYFA
GIDA
ET VE ET ÜRÜNLERİ
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ
YUMURTA
SU ÜRÜNLERİ
EKONOMİ
HAYVANCILIK
BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIK
KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK
KÜMES HAYVANCILIĞI
TARIM
YEM & KATKI
SAĞLIK
ÇEVRE
ETKİNLİKLER
RÖPORTAJ
Yazı Dizileri
YAZARLAR
Dr. Kaya DEMİRÖZÜ
Dr.Can DEMİR
Dr. H.Yalçın KÖKSAL
Prof. Dr. F. Tahir Aksoy
Vet. Hek. Adnan SERPEN
Dr. Med. Vet. Seçil Çabuk
Prof. Dr. Nazımi AÇIKGÖZ
Zir. Yük. Müh. Osman İnan
Hanri BENAZUS
Prof. Dr.Tülin Aksoy
Vet.Hek. Mustafa ÇETİNKAYA
Erkan KONURALP
GÜNDEM
BİLİM
TEKNOLOJİ
DÜNYA
SİYASET
Facebook
Twitter
Künye
İletişim
ÇEVRE
KÜMES HAYVANCILIĞI
BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIK
YUMURTA
ET ÜRÜNLERİ
SÜT ÜRÜNLERİ
ETKİNLİKLER
RÖPORTAJ
YAZI DİZİLERİ
Tavuk Etinde Kanser Riski Var mıdır
Prof. Dr. Erol Şengör – Tavuk Etinde Kanser Riski Var mıdır
Yazan
Çiftlik Dergisi
- 18 Ocak 2017. Kategori
MANŞET
,
HAYVANCILIK
. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz
RSS 2.0
. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0
0
Oy
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
Bu yazıya yeni bir yorum yapıldığında
Benim yorumuma yeni yanıt geldiğinde
{}
[+]
Ad:*
E-Posta*
Website
{}
[+]
Ad:*
E-Posta*
Website
0
Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
Son yazılar
Konya Tarım Fuarı Haziran ayında ziyarete açılıyor
Tıbbi ve Tarımsal Biyoteknoloji Yönergelerinde AB’nin Çifte Standartı
BESD-BİR: Parça et üzerinden fiyat değerlendirmesi yapılması yanlıştır
Bolu arıcılığına modern kovan desteği
TVHB: “Veteriner Hekimlerin aşı önceliğinin olmaması haksız bir uygulama olmuştur”
Aşı küçük esnafın umudu oldu
Kuluçkahanede aşılamanın yararları
Gıda çalışanları için mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğuna yeni gruplar eklendi
Veteriner hekimlikte yapay zeka ve dijitalizasyon programı gerçekleştirildi
FAO: Küresel gıda fiyatları artmaya devam ediyor