Uluslararası Beyaz Et Kongresi 2017


comoyg8wiaae7ft

 

 

Uluslararası Beyaz Et Kongresi 2017’de sektörün bilim ve teknoloji yüzü temsil edilecek…

 

 

“4.Uluslararası Beyaz Et Kongresi” 26-30 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek

3-42

 

Beyaz et sektöründeki önemli yenilik ve değişimlerin en kapsamlı şekilde tartışılacağı “4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi” üst düzey bilim insanlarının katılımıyla 26-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek.

Sektöre ilişkin bilimsel yenilik ve zorlukların yanı sıra geleceğe yönelik sektörel gelişme stratejileri, güvenilir et üretimi ve sağlıklı beslenme konularının da ön planda tutulacağı kongre dört gün boyunca sektörün bilim ve teknoloji yüzünü temsil edecek.

3-44

 

 

Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği tarafından geleneksel olarak iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Beyaz Et Kongresinin dördüncüsü 26-30 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Golf Resort & Kaya Belek’te gerçekleştirilecek.

 

 

  1. Uluslararası Beyaz Et Kongresinde; 26 ülkeden gelen 1040’e yakın katılımcı, aileleri ile birlikte toplam 1573 kişi ağırlandı..

 

Çiftlikten sofraya beyaz et üretiminin tüm yönleriyle ele alınacağı ve kongrenin sektörün bilim ve teknoloji yüzü olduğunu belirten  BESD-BİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sait Koca: “Beyaz et sektörünün arkasındaki dinamik güç ve en önemli sermaye bilim ve teknolojidir. Dünya tavukçuluk endüstrisinde 8. sıraya gelmiş bir sektör olarak çiftlikten sofraya beyaz et üretiminin tüm yönleriyle ele alınacağı kongremizde, hem ulusal hem de uluslararası platformlarda konusunda seçkin üst düzey bilim insanları davetli konuşmacı olarak yer alacak. Bilimsel yenilikler ve zorluklar, geleceğe yönelik sektörel gelişme stratejilerinin yanı sıra güvenilir et üretimi, insanların yeterli, sağlıklı ve dengeli beslenmesi konularını ön planda tutacağımız kongremizde, bilim ve sanayi el ele tüm dünya insanlarının yararına daha büyük başarılara imza atmak için, tüm sektör paydaşlarını aramızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

DİĞER HABERLER
Kamyoncular kontakt kapattı, sebze meyve girişi durdu!

3-9

 

Çiftlikten sofraya beyaz et üretiminin tüm yönleriyle ele alınacağı kongrede, konusunda uzman bilim insanları davetli konuşmacılar olarak yer alacak..

 

 

  1. kongrede bilimsel yenilikler, sorunlar, geleceğe yönelik sektörel gelişme stratejileri ve güvenilir beyaz et üretimi yanında, halk sağlığı ve beslenme konuları ön planda tutulacak..

 

BESD-BİR tarafından geleneksel olarak iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Beyaz Et Kongresinin ilk üç toplantısı, artan bir katılım ve başarıyla 2011, 2013 ve 2015 yılları baharında Antalya’da gerçekleştirilmişti. 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi 3 farklı salonda, Türkiye dâhil 10 farklı ülkeden bilim adamları tarafından 19 oturumda sunulan 58 bildiri yanında, 52 poster sunumdan oluşan içeriği ile ciddi ve yüksek kaliteli uluslararası bir kongre olma yolunda önemli bir başarıya imza atarak tamamlandı. 26 ülkeden gelen 1040’e yakın katılımcı ve toplamda 1573 kişiyi ağırlayan kongrenin bu yılki hedefi tüm paydaşların katılımıyla daha fazla kişiyi ağırlamak olacak.

 

 

  1. Uluslararası Beyaz Et Kongresinde; 26 ülkeden gelen 1040’e yakın katılımcıyı, aileleri ile birlikte toplam 1573 kişiyi ağırlayan kongrenin bu yılki hedefi tüm paydaşların katılımıyla daha fazla kişiyi ağırlamak olacak.
DİĞER HABERLER
Alev Kartalı Orman Yangınında

20 Ekim 2016. 12:24
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x