Vejeteryan Tavuk Tüketiciden İlgi Görüyor


urun-1

 

 

Köy tavuğu doğallığında üretilen  soya ağırlıklı vejeteryan yemle üretilen “Bolez Piliç” tüketicinin büyük beğenisini kazanmaya devam ediyor.

 

 “Nerede O eski Tavuk lezzeti” söylemlerini dikkate alan Ülkemizin tanınmış Entegre Damızlık Firması Ege-Tav Aş.yöneticileri araştırmalarına başlayarak  halkımızın istediği bir lezzeti bularak KİPA,TANSAŞ ve BİM Mağazaları başta olmak üzere çeşitli satış yerlerinde tüketicinin beğenisine sundular.

 

Bu çalışmalar ile ilgili açıklama yapan şirketin yetkilileri şu bilgiyi verdiler;

 

 

“Ege-Tav A.Ş. olarak 30 yılı aşkındır Türk Tavukçuluk sektörüne hizmet ediyoruz. Asıl işimiz sektöre civciv tedarik etmek. Civcivleri üretebilmek için onların anne ve babalarını büyütüyoruz. Üretimimizi ağırlıklı İzmir tesislerimiz olmak üzere Bandırma ve Adana’daki tesislerimizde gerçekleştiriyoruz. Beyaz tüylü ırkın yanısıra kırmızı tüylü civcivlerin de anne ve babalarını biz büyütüyoruz. Kendi yemimizi kendimiz üretip tavuklarımızı, anne ve babaları dahil, kesinlikle hayvansal protein içerikli yem ile beslemiyoruz.

 

 

“Nerede O Eski Tavuk Lezzeti”

 

 

Bolez 30 yıllık tavukçuluk deneyimi olan Ege-Tav A.Ş.’nin yeni markasıdır. Bolez’in oluşumundaki en büyük ilham kaynağımız insanların “Nerede O Eski Tavuk Lezzeti” söylemleri oldu. Öncelikle yola Sağlıklı Tavuk Sağlıklı Besin Kaynağı düşüncesiyle çıktık ve günümüzde tüketilen tavuklar ile o eski tavuklar arasındaki farkı araştırdık. En önemli farkın da besleme ve yetiştirmede olduğunu anladık. Başlangıçta o tavuğun ırkı ile ilgili araştırmalar yapıp kırmızı renkteki köy tavuğuna en yakın ırkın anne ve babalarını yetiştirmeye başladık.

 

Bolez’i annelerimize pişirttik, dedelerimize yedirdik

 

DİĞER HABERLER
Kırmızı et üretimi 5 yılda yarı yarıya arttı

22

 

Bu ırktan ürettiğimiz civcivlerimizi büyütmek için en uygun yemi araştırdık, keşfettik ve kendi yem fabrikamızda ürettik. Farklı tarzda üretimler yaptık, tadım testleri gerçekleştirdik. Bolez’i annelerimize pişirttik, dedelerimize yedirdik ve köy tavuğuna yakın lezzete kavuştuk. Özlediğimiz tavuk lezzetini bulduğumuza önce kendimiz inandık. Şimdi de bu lezzeti denemeniz ve özleminizi gidermeniz için Bolez’i sofralarınıza getiriyoruz.”


25 Ocak 2014. 21:30
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x