Mustafa Baysan Adaylığını Koydu


 

Mustafa Baysan Adaylığını Koydu

Sektörümüzün duayen firmalarından Güneş Ecza ve Vimar’ın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baysan 24 Haziran 2018 erken seçimlerine katılmak için aday başvurusu yaptı.Bu konu ile ilgili açıklama yapın Baysan şunları söyledi:

Sevgili Hemşehrilerim,

Genel merkezimizde aday adaylığı başvurumu yaptım. Başvurumun şahsım, ailem, memleketim ve ülkem adına hayırlı olmasını diliyorum.
Her fırsatta ifade etmeye çalıştım. Makam ve mevki için çalışan bir siyasetçi değilim. Partimiz hangi sıradan aday gösterirse göstersin, isterse hiç aday göstermesin, yine çalışacağım.
Ülkemiz çok kritik bir süreçten geçiyor. Bu dönemde partimizin bizim için uygun göreceği her görev, memleketimize olan borcumuzu ödemek için fırsattır diye düşünüyorum. Böyle bir dönemde benim ve diğer partililerin, diğer milletvekili adaylarının yer seçmek, sıralama seçmek, makam hayali kurmak gibi lüksü yoktur.

Aday adaylığı başvurumu bu bilinçle, bu kararlılıkla yaptım. Öncelik memleketim ve partimdir.Hepinizi bu mücadeleye destek olmaya, Cumhuriyet Halk Partisi’nin çatısı altında toplanmaya davet ediyorum.

Mustafa BAYSAN

Sevgili Hemşehrilerim,

 

 


Mustafa Baysan Genel yayın Müdürümüz Serdar Konuralp ile

 

 


DİĞER HABERLER
Kırsalda iyi yaşamı sağlayacak ve şehre göçü önleyeceğiz
8 Mayıs 2018. 11:37
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x