2017 3.Oda Başkanları Toplantısı


 

 

 

 

 

2017 YILININ 3. ODA BAŞKANLARI TOPLANTISI HATAY’DA YAPILDI

 

2017 yılının üçüncü “Oda Başkanları Toplantısını” (05-08/10/2017) tarihleri arasında Hatay Veteriner Hekimler Odası’nın organizasyonunda Hatay’da gerçekleştirdik.

 

Düzenlediğimiz toplantıların temel amacı; mesleki sorunları görüşmek, tartışmak ve gerekli kararları almak olmakla birlikte, bir sosyal amaç da gerçekleşmektedir. Bölgenin kültürel yapısı ve kültür varlıkları hakkında katılımcılar bilgilenmektedir.

Bu toplantı kapsamda; Öncelikli olarak, Hatay Valisi Sayın Erdal Ata ziyaret edilmiştir. Daha sonra; meslektaşımız olan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sayın Mehmet Maden ziyaret edilmiştir. Bunun dışında; tüm oda başkanlarının katılımı ile Samandağ ilçesine yaptığımız gezi programında da, veteriner hekim olan Samandağ Belediye Başkanı Sayın Mithat NEHİR ile öğle yemeğinde bir araya geldik. Ve her üç ziyarette de Türk Veteriner Hekimler Birliği adına birer plaket takdim edilmiştir.

 

Toplantıda; Veteriner Hekimleri Birliği Hizmetlerinin Yürütülmesine İlişkin Uygulama Yönetmeliğinde yer alan, “Veteriner Hekimliği Sürekli Eğitimi Ve Gelişimi” (VETSEG)  programının 2018 yılında uygulamaya konması düşünüldüğünden bu konu ile ilgili bir sunum yapılmış ve uygulamaya girmesi için gerekli çalışmaların yapılması kararı alınmıştır.

DİĞER HABERLER
Kenya'da 300 bin kişi bir yudum su bekliyor

Yine 2018 yılı başında uygulamaya girecek olan e-reçete konusunda, Bakanlık yetkilisi tarafından geniş kapsamlı bir bilgilendirme yapılmıştır.

Daha sonra, Toplantının ikinci oturumunda mesleğimizle ilgili izleyeceğimiz politikalar ve stratejiler üzerine Oda Başkanlarımız görüş ve önerilerini dile getirmiş ve çözümleri tartışılmıştır. Bu konularda kararlar da alınmıştır. Bu kararlar ayrıca odalarımıza iletilecek ve Web sitemizde yayımlanacaktır.

Hatay Veteriner Hekimleri Odası; Hatay’ın çok eskiye dayanan tarihi geçmişi ve bugünkü kültürel yapısı hakkında, detaylı bir program çerçevesinde, oda başkanlarının bilgilendirilmesini sağlamıştır.

 

Öncelikle, Hatay Odası Başkanı Yahya Hamurcu’nun özveri ile yaptığı bu güzel ev sahipliği için, ayrıca, toplantıya katılan ve katkı sunan tüm oda başkanlarına Türk Veteriner Hekimleri Birliği adına teşekkür ederim.

 

Talat GÖZET

Türk Veteriner Hekimleri Birliği

Merkez Konseyi Başkanı


12 Ekim 2017. 10:34
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x