4.Dünya Döner Kongresi Gün Sayıyor


180220131608178590779_3Türk halkının dünya mutfaklarında ilk sıraları alan milli yemeği döner bir kongre ile uluslararası gastronomi uzmanlarını biraraya getiriyor.

 

36 ülkeden faaliyet gösteren başta Döner olmak üzere Türk Gastronomi sektörü işadamlarının katılacağı 4.Dünya Döner Zirvesi, 100 milyar Dolar ciro, 150 bin girişimci. 2 milyon çalışan ve günde 750 milyon adet/porsiyon satışı ile dünyanın en çok rağbet gören global ürünümüz’ün dünya genelindeki lider işadamları istanbulda buluşuyor.

 

Dünya Döner Sektörünü Geliştirme Platformu tarafından sunulan Almanya Sağlık Bakanlığı ve Namık Kemal Üniversitesi’nin destekleri ile  Döner Event International tarafından düzenlenen, Ana Sponsorluğunu Donerhaber.com tarafından yapılan 4. Dünya Döner Zirvesi Istanbul Kumburgaz Artemis Marin Prıncess Hotel’de 26-28 Nisan 2013 tarihleri arasında yapılacak.

 

Genel Koordinatörlüğünü Dünya Döner Sektörü Geliştirme Platformu’ndan İrfan Söyler’in yapacağı kongrenin programı ise şöyle gerçekleşecek.

 

First Day- Birinci Gün 26 April/Nisan 2013 Friday/Cuma

09:00- 10:00  Registeration/ Kayıt

10:00-11:30  Opening Speech/ Açılış konuşmaları Mehmet Emin Öztürk – Dünya Döner Zirvesi Konferans Başkanı İrfan Söyler – Dünya Döner Sektörünü Geliştirme Platformu Genel Koordinatörü Hayrettin Taşkıran – Bereket Döner Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Kaplan- TDU-Türk Alman İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Akgün-Büyükçekmece Belediye Başkanı Prof. Dr. Osman Şimşek–Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Dr. Karsten Giffey-Almanya Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanılığ Müsteşarı Mehdi Eker-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı

11:30 -12:00  The Award Ceremony / Plaket Töreni Plaketlerin sunumu

12:00-13:00  Reception to Meet / Tanışma, Kartvizit Takdimleri ve Stant Ziyaretleri After meeting reception in fair hall start to business meeting and seminars.

13:00-14:00  Lunch/Öğle Yemeği   14:00-15:30   First Sesion/ Birinci Oturum Haluk Okutur- Simit Sarayı- Tadı Döner Yönetim Kurulu Başkanı-Istanbul İmam Ekin – Ekin Group Yönetim Kurulu Başkanı-Paris İsmail Bocal- Helal Selcuklu Fleisch Yönetim Kurulu Başkanı-Dortmund Ahmet Yerli – Kababu Yönetim Kurulu Başkanı-Brüksel

15:30-16:00  Ara – Stand Ziyaretleri-Kartvizit değişimi

16:00-17:30Ikinci Oturum Dr. Karsten Giffey- Almanya Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Kemal Yamankaradeniz-Destek Global Yönetim Kurulu Başkanı Prof Dr. Murat Kasımoğlu-Strateji Danışmanı- İstanbul Finans Merkezi Koordinatörü Aycan Helvacıoğlu-Medyaforce Yonetim Kurulu Başkanı Necmi Çiçekci-Fikirevim Iletisim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı

19:00-20:00  Akşam Yemeği

Second Day/İkinci Gün 27 April/Nisan 2013 Saturday/Cumartesi

10:00-11:00  Birinci Oturum Prof. Dr. Resul İzmirli – Yeni Yüzyil Üniversitesi Öğretim Üyesi

11:00-13:00  İkili Görüşmeler-Stand alanı ziyaretleri-Stratejik işbirlikleri

13:00-14:00  Lunch/Öğle Yemeği   14:00-17:00  İkili Görüşmeler-Stand alanı ziyaretleri-Stratejik işbirlikleri

19:00-20:00  Dinner/ Akşam Yemeği

Third Day/ Üçüncü Gün 28 April/Nisan 2013 Sunday/Pazar

09:00-10:00  Kahvaltı   10:00-11:00  Toplu Fotoğraf Çekimi Sertifikaların sunumu

11:30  Zirve Kapanışı

Not:Yukarıdaki Program 12 Nisan 2013 tarihi itibarı ile belirlenmiş Organizasyon Komitesi Program içeriğinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar..

 

 


DİĞER HABERLER
Süt kıtlığı nedeniyle dondurmacılar kapanıyor
16 Nisan 2013. 11:24
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x