4.Uluslararası Beyaz Et Kongresi


  ciftlik

BEYAZ ET SEKTÖRÜNÜN DEĞERLİ PAYDAŞLARI, SEVGİLİ DOSTLAR

BESD-BİR tarafından geleneksel olarak iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Beyaz Et Kongresinin ilk üç toplantısı, artan bir katılım ve başarıyla 2011, 2013 ve 2015 yıllarında Antalya’da gerçekleştirildi. 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi 3 farklı salonda, ülkemiz ve 9 farklı ülkeden bilim insanlarının sunduğu 36 davetli bildiri yanında, 22 kısa sunum ve 52 posterden oluşan kaliteli içeriği ile üst düzey uluslararası bir kongre olma yolunda önemli bir başarıya daha imza atmış oldu. Sektörümüzün bilim ve teknolojiyi paylaşması, yayması ve dünyaya daha güçlü entegrasyonu açısından önemli bir misyon taşıyan 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresinde; 26 ülkeden gelen 1040’e yakın katılımcıyı, aileleri ile birlikte toplam 1573 kişiyi ağırladık.

Dünya tavukçuluk endüstrisinde 8. sıraya gelmiş bir sektörün temsilcileri olarak ülkemize yakışan, daha kaliteli, dünya çapında kabul gören üst düzey bir kongreyi 2017 yılı Nisan ayında gerçekleştirmek üzere organizasyon ve bilim komitelerimizle birlikte çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Çiftlikten sofraya beyaz et üretiminin tüm yönleriyle ele alınacağı kongremizde, konusunda uzman bilim insanları davetli konuşmacı olarak yer alacaktır. 4. kongremizde bilimsel yenilikler, sorunlar, geleceğe yönelik sektörel gelişme stratejileri ve güvenilir beyaz et üretimi yanında, halk sağlığı ve beslenme konuları ön planda tutulacaktır.

Avrupa ve Ortadoğu’nun beyaz et üretim üssü konumuna ulaşan, Türkiye Beyaz Et Sektörünün bilim ve teknoloji yüzü haline gelen geleneksel kongremizde, ülkemiz ve dünyadan tüm ilgilileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

Yerli ve yabancı bilim insanlarının araştırmalarını, fikirlerini, önerilerini sunarak kongremize katılmalarını, hiçbir kongrede olmadığı kadar teşvik etmekte olduğumuzu bildirmekten ayrıca memnuniyet duyuyoruz.

2017 Baharında Görüşmek Dileğiyle 
Saygı ve Sevgilerimizle..

 dsc_0530

 

Dr.Sait KOCA
Besd-Bir Yönetim Kurulu Başkanı

 

Prof. Dr. Necmettin CEYLAN
Kongre Başkanı

 

Kongre Başkanı

Prof. Dr. Necmettin CEYLAN
Ankara Üniversitesi


Kongre Düzenleme Kurulu

Dr. Sait KOCA
Süleyman ÖZTÜRK
Ömer GÖRENER
Nezih GENCER
İpek ÜSTÜNDAĞ
Mehmet KESKİNOĞLU
Ender ABALIOĞLU
Prof. Dr. Ahmet ERGÜN
Aslı YURDAKUL


Kongre Bilim Kurulu

(Soyadı Sırasına Göre)

Prof. Dr. Hakan AKBULUT (Ankara Üniversitesi, Türkiye)
Prof. Dr. Fuat AYDIN (Erciyes Üniversitesi, Türkiye)
Prof. Dr. Shai BARBUT (Guelph Üniversitesi, Kanada)
Prof. Dr. Sacit BİLGİLİ (Auburn Üniversitesi, ABD)
Prof. Dr. Dilek BOYACIOĞLU (İstanbul Teknik Üniversitesi, Türkiye)
Dr. Andrew BUTTERWORTH (Bristol Üniversitesi, İngiltere)
Prof. Dr. Kezban CANDOĞAN (Ankara Üniversitesi, Türkiye)
Prof. Dr. Mingan CHOCT (New England Üniversitesi, Avustralya)
Prof. Dr. Selim ÇETİNER (Sabancı Üniversitesi, Türkiye)
Prof. Dr. İbrahim ÇİFTÇİ (Ankara Üniversitesi, Türkiye)
Prof. Dr. K. Serdar DİKER (Ankara Üniversitesi, Türkiye)
Prof. Dr. Okan ELİBOL (Ankara Üniversitesi, Türkiye)
Prof. Dr. Muammer GÖNCÜOĞLU (Ankara Üniversitesi, Türkiye)
Prof. Dr. Michael GRASHORN (Hohenheim Üniversitesi, Almanya)
Prof. Dr. Henk P. HAAGSMAN (Utrecht Üniversitesi, Hollanda)
Prof. Dr. Hafez Mohamed HAFEZ (Berlin Free Üniversitesi, Almanya)
Doç. Dr. Massimiliano PETRACCI (Bologna Üniversitesi, İtalya)
Prof. Dr. Pınar SAÇAKLI (Ankara Üniversitesi, Türkiye)
Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ (Memorial Şişli Hastanesi, Türkiye)
Prof. Dr. Zehava UNI (Hebrew Üniversitesi, İsrail)
Prof. Dr. Servet YALÇIN (Ege Üniversitesi, Türkiye)
Prof. Dr. Sevinç YÜCECAN (Yakın Doğu Üniversitesi, Türkiye)


Kongre ile ilgili kayıt, konaklama, sponsorluk başvuruları için

Besd-Bir Logo

Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği

Tel: +90 (312) 472 77 88
Faks: +90 (312) 472 77 89
Web: www.besd-bir.org
e-posta: besd-bir@besd-bir.org

Papyon Meeting

Papyon Organizasyon Reklam Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Tel: +90 (216) 349 50 62
Faks: +90 (216) 349 50 47
Web: www.papyon.com.tr


Yazan - 12 Ekim 2016. Kategori MANŞET, KÜMES HAYVANCILIĞI, ETKİNLİKLER, HAYVANCILIK. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oy
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x