Tüketiciye Saygı,2012 Ödülleri Sahiplerini Buldu


209kTüketiciler Birliği tarafından her yıl yapılan Tüketiciye saygı ödül töreninin 13.sü Beyoğlu Belediye Gençlik merkezinde gerçekleştirildi.Seçici kurul tarafından ödüle layık bulunan adaylara yapılan törenle ödülleri verildi.

 

Her yıl yapılan ve geleneksel hale gelen Tüketiciye saygı ödüllerinin 13.sü, Tüketiciye saygı:2012; bu sene toplam 11 dalda yapılan değerlendirmeler sonucu sahiplerine verildi. Tüketiciler Birliğinin kuruluşundan bu zamana kadar sadece iki defa verilen Firma dalında ödüle İstanbul Halk Ekmek A.Ş layık görülerek, Tüketiciler Birliğinin Firma dalında ödüle değer Firma hususunda seçicilikte ki hassasiyeti bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Tüketici dostları, ödül kazanan kişi ve kurumların temsilcilerinin katıldığı ödül töreni samimi bir hava içerisinde yapıldı. Davetliler arasında, çeşitli STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarından yöneticiler, medya kuruluşlarından temsilciler ve diğer katılımcılar yer aldı. Törene çeşitli mazeretleri vesilesiyle katılamayan Cumhurbaşkanlığı ve diğer kurumlardan gelen tebrik mesajları okundu.

 

TÜKETİCİYE SAYGI:2012 Ödülleri aşağıdaki dallarda verildi.

 

1-Özel ödül: Rekabet Kurumu

“Türkiye’deki en çok şikayet alan bankacılık sektörüne karşı vermiş olduğu kararlı ve haklı mücadelesiyle, tüm tüketicilerimizin bilinçlenmesine ve umutlarının artmasına sebep olması” nedeniyle,

 

2-Özel Ödül: Dr. Can DEMİR

DİĞER HABERLER
Seferihisar Tohum Bayramı’na Hazırlanıyor

“Gıda konusundaki özverili çalışmaları ve tüketici bilinci oluşturulmasına katkıları” Nedeniyle

 

11-TV Dalı: Deşifre (A HABER)

“Televizyonunuzda haftalık yayımlanan “Deşifre” programı ile tüketicinin bilinçlenmesi ve hak arama bilinci oluşturulması konusundaki yayınları” nedeniyle

 

12-Yılın Tüketicisi: Emine SAYGILI

“Türkiye’deki çok önemli bir tüketici sorunu karşısında başlattığı bireysel hak arama mücadelesiyle sorunun masaya yatırılmasına sebep olması ve örnek tüketici davranışı sergilemesi” nedeniyle.

 

 

 

 


22 Nisan 2013. 12:00
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x