İki Fuar Birden


2016-01-28-ikisi-birarada-fuar

 

 
Yeni yılın ilk fuar organizasyonuna ev sahipliği yapan Gaziantep’te, ‘’7. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı’’ ile ‘’12. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı’, 4 Şubat Perşembe günü açılacak.

 
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün de destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen GAPTARIM ve GAPFOOD fuarlarının açılış töreni, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde Perşembe günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek. Gaziantep’in yanı sıra Adana, Adıyaman, Ankara, Aydın, Burdur, Bursa, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kırklareli, Konya, Kocaeli, Mardin, Mersin, Sakarya, Siirt, Şanlıurfa ve Trabzon’dan 150 firmanın stant açacağı fuarlarda; tarım makinaları, traktör ve ekipmanları, hayvansal üretim makineleri, yem katkı maddeleri ve gıda ürünleri sergilenecek.

 
GÜZELLİK YARIŞMASI

 
7 Şubat’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuar sırasında, Akort Fuarcılık, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gaziantep Ticaret Borsası, Türk Veteriner Hekimler Birliği, Veteriner Hekimler Dayanışma Derneği ve Gaziantep İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından “Gaziantep 2. Geleneksel Buzağı Güzellik Yarışması” da yapılacak.

 
ÖNEMLİ BİR FUAR

 
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yaptığı açıklamada, tarım ve hayvancılık sektörünün öneminin son yıllarda daha iyi anlaşılmaya başlandığını, Türkiye’de pek çok grubun bu alanda önemli yatırımları bulunduğunu belirtti. Dünya nüfusunun hızla artmasına, küresel ısınmaya dikkati çeken Konukoğlu, ‘’İster bitkisel, ister hayvansal üretim, isterse tarımsal ürünlerin işlenmiş hali olan gıda üretimi olsun bu sektörlerin önemi giderek daha fazla artıyor’’ sözlerine yer verdi.

DİĞER HABERLER
Sebzede yerli hibrit tohum oranı artıyor

30 Ocak 2016. 10:59
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x