Döğüşmek İstemeyen Horoz, Sahibini Öldürdü


Dövüşmek istemeyen horoz, kendisini aralıksız dövüştürmek isteyen sahibini bakın nasıl öldürdü?
 
Bengal’de yaşanan olayda, Singrai Soren, dövüşmek istemeyen horozunu ringe çıkmaya zorlayınca horozunun saldırısına uğradı.
 
MAĞLUP HOROZU PİŞİRİYORLAR

Horoz sahiplerinin, dövüşü kazanmaları durumunda yaklaşık 60 lira para ödülüyle birlikte, mağlup ettikleri horozu da pişirip yeme haklarının olduğu müsabakalar, horoz sahibini canından etti.
 
Soren’in arkadaşlarından biri, olayı “Horoz ringden birçok kez kaçmaya çalıştı, ancak her seferinde Soren onu tekrar ringe itti. Buna sinirlenen horoz, Soren’e saldırdı” sözleriyle açıkladı.
 
BACAKLARINA JİLET BAĞLIYORLAR

Dövüştürülen horozların bacaklarına jiletler bağlandığını söyleyen polis yetkilileri, Soren’e sinirlenip saldıran horozun, bu jiletlerle adamın boğazını keserek ölümüne neden olduğunu açıkladılar.
 
Polis, sahibini öldürdükten sonra kaçan horoz konusunda yerel halka “siyah ve kırmızı tüyleri olan horoza yaklaşmamaları” uyarısında bulundu.
 
Dövüştürülen horozların her dövüşün ardından en az bir saat dinlendirildiği, ancak Soren’in horozunu ilk dövüşünün sadece birkaç dakika sonrasında tekrar ringe çıkarttığı öğrenildi. aa


DİĞER HABERLER
Tavuk eti neden önemli ve değerli?
23 Ocak 2011. 09:30
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x