‘Güres Group’ başarı dolu bir yılını daha Çalışanları ile birlikte kutladı


Güres Group, Manisa Anemon Otel’de gerçekleşen geleneksel yemeği ile bu yıl da tüm çalışanları ile birlikte keyifli bir gece geçirdi. Yönetim Kurulu, tüm idari kadro, iş ortakları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen balo, İnsan Kaynakları Müdürü Nadide Ayyıldız’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Program, işletmelerin yaşadığı gelişim ve değişimleri paylaşmak amacıyla hazırlanan “Geçmişten Günümüze Güres” isimli barkovizyon gösterisiyle devam etti. Güres işletmelerinin geçmiş ve günümüz fotoğraflarının yer aldığı, Güres’in faaliyette bulunduğu süre içerisinde nasıl bir gelişme ve başarı sağladığının aktarıldığı sunum; tüm Güres çalışanları tarafından büyük ilgi gördü.

Daha sonra Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Güres; 2010 yılında gerçekleştirilen yatırımlardan, markalaşma adına yürütülen çalışmalardan, elde edilen başarılardan ve belirlenen gelecek planlarının gerçekleştirilmesinden bahsettiği bir konuşma yaptı. Mustafa Güres konuşmasını; “Yarınlara ilham veren çalışmalarımızla bugüne kadar elde ettiğimiz başarılarımız; bizleri yumurta sektöründe en ileriye, liderlik konumuna ulaştırmıştır. Her geçen gün güçlenen yerel ve global pazardaki konumumuz Güres Group’u, standartları takip etmek yerine, standartları oluşturan bir marka haline getirmiştir” sözleriyle sürdürdü.  Güres, 2010 yılında gerçekleştirilen yatırımlardan ve 2011 yılı kapsamında hedeflenen iyileştirme faaliyetleriyle konuşmasını tamamladı.

Pastanın kesilmesi ve müzik eşliğine devam eden gece, şirkette 10. yılını tamamlayanlara Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mustafa Güres tarafından plaket ve  5. yılını tamamlayanlara da Genel Müdür Ömer Güres tarafından teşekkür belgelerinin verilmesiyle sonlandırıldı.

DİĞER HABERLER
Domatesi Belarus'a, kirazı Almanya'ya sattık

2010 Yılında Yapılan Sürekli İyileştirme Faaliyetleri;

•2010 Ağustos ayında yeni yem fabrikası faaliyete geçmiştir. Yem üretim kapasitesi saatte 50 ton / saat. Yıllık ortalama yem üretimi kapasitesi ise 70.000 ton. Ayrıca yeni yem fabrikası 25.000 ton hammadde depolama alanına sahiptir. (silolarla birlikte)

•2009 Yılında yapımına başlanan yeni damızlık tesisimiz 2010 yılında faaliyete geçerek 60.000 damızlık kapasitesine ulaşmıştır.

•2010 Ağustos ayında kuluçka tesisine Amerika’dan lazer yöntemiyle gaga kesme makinesi alınmıştır. Türkiye’de, Tavukçuluk sektöründe bir ilk olan lazerle gaga kesme ve aşılama makinesi sayesinde minumum işçilikle maksimum verim ve hız sağlanmıştır.

•Mevcut kapasiteyi arttırmak için 5 adet (155.520 hayvan kapasiteli) yeni kümes ve 1 adet yeni yumurta tasnif ve paketleme ünitesi inşaatına 2010 Mart ayında başlanmıştır. Şuan 2 kümes tamamlanmış ve hayvan taşınmıştır. Geri kalan üç kümesin ise Mayıs 2011’e kadar tamamlanması planlanmaktadır.

•Yeni yumurta paketleme ve tasnif ünitesi için, saatte 120.000 yumurta kapasiteli tasnif makinesi Hollanda’dan ithal edilmiştir.
•Viyol fabrikasına 3. hat kurulumu 2010 yılında başlamış olup 2011 yılında tamamlanması planlanmaktadır. Güres Teknoloji tarafından montajı yapılan 3. hat viyol makinesi sayesinde viyol üretim kapasitesi 2 katına çıkacaktır.

DİĞER HABERLER
Kuru fasulyenin gümrük vergisi ele alınıyor

2011 Yılı İçin Planlanan Sürekli İyileştirme Faaliyetleri;

•Organik yumurta, pastörize yumurta ve bıldırcın yumurta üretimi 2011 yılı için planlanmaktadır.


28 Ocak 2011. 11:25
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x