TİGEM, 3 bin 100 gebe düve alacak


TİGEM, 3 bin 100 gebe düveyi ithal yoluyla, kapalı teklif usulü ile satın alacak. Dövizi idare tarafından temin edilecek ihalelerde, hayvan ithalatına açık Avrupa ülkelerinden 500 baş esmer ırk, ABD’den 900 baş siyah alaca holstein friesian ırk, Avusturya ve Macaristan’dan 800 başı simental ırk ile 900 baş esmer ırkı damızlık gebe düve ithal edilecek. 

 
ANKARA (ANKA) – Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü(TİGEM), 3 bin 100 gebe düveyi ithal yoluyla, kapalı teklif usulü ile satın alacak. Dövizi idare tarafından temin edilecek ihalelerde, hayvan ithalatına açık Avrupa ülkelerinden 500 baş esmer ırk, ABD’den 900 baş siyah alaca holstein friesian ırk, Avusturya ve Macaristan’dan 800 başı simental ırk, 900 baş esmer ırkı damızlık gebe düve ithal edilecek.

TİGEM’in ilanları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre dövizi TİGEM tarafından temin edilmek üzere Avusturya ve Macaristan’dan simental ırkı 800 baş damızlık gebe düve ile 900 baş esmer ırkı damızlık gebe düveyi ithal yoluyla, kapalı teklif usulü ile satın alınacak. Simental ırkı gebe düve ithalatında isteklilerin teklif mektuplarını en geç 15 Şubat saat 14.30’a kadar, esmer ırkı damızlık gebe düve ithalatı için ise 16 Şubat saat 14.30’a kadar teslim etmeleri gerekecek.

DİĞER HABERLER
Hindistan'da eşekler hapsedildi

Bu arada TİGEM, hayvan ithalatına açık Avrupa ülkelerinden 500 baş esmer (braun swiss) ırkı damızlık gebe düveyi ithal yoluyla, kapalı teklif usulü ile satın alacak. İsteklilerin teklif mektuplarını en geç 15 Şubat saat 10.30’a kadar TİGĞEM’e göndermeleri zorunlu olacak.
TİGEM ayrıca ABD’den 900 baş siyah alaca holstein friesian ırkı damızlık gebe düve ithal yoluyla, kapalı teklif usulü ile satın alacak. İsteklilerin teklif mektuplarını en geç 17 Şubat saat 14.30’a kadar TİGEM’e ulaştırmaları gerekecek. İhalelere ilişkin şartname 300 TL karşılığında TİGEM’den temin edilebilecek. İhaleler için verilecek geçici teminat miktarı teklif edilecek bedelin yüzde 3’ü karşılığı tutarında olacak.


28 Ocak 2011. 19:55
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x