Dünyanın en büyük ikinci hayvan sağlığı şirketi .


 

Hayvan Boehringer Ingelheim Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlığı Birimi Başkanı Joachim Hasenmaier,

Boehringer Ingelheim Yönetim Kurulu Üyesi ve Hayvan Sağlığı Birimi Başkanı Joachim Hasenmaier

 

 

Boehringer Ingelheim, Sanofi’nin Hayvan Sağlığı Merial’ın artık Boehringer Ingelheim ailesinin bir parçası olduğunu duyurdu. Hayvan sağlığında iki lider oyuncunun güçleri, yeni Boehringer Ingelheim Hayvan Sağlığı Birimi olarak birleşti.
Hayvan Boehringer Ingelheim Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlığı Birimi Başkanı Joachim Hasenmaier, Sanofi’nin Hayvan Sağlığı (Merial) ve Boehringer Ingelheim’in Tüketici Sağlığı işletmelerinin takasının tamamlanmasının ardından Almanya’da yaptığı basın açıklamasında; “Boehringer Ingelheim, Merial’ın artık Boehringer Ingelheim ailesinin bir parçası olduğunu duyurmaktan mutluluk duymaktadır. Hayvan sağlığında iki lider oyuncunun güçlerini yeni Boehringer Ingelheim Hayvan Sağlığı Birimi olarak birleştirdik. Bu birleşik firma, dünyanın en büyük ikinci hayvan sağlığı şirketidir.

 

 

 

Portföylerimizin birbirini tamamlaması sayesinde bu iki şirket mükemmel bir uyuma sahiptir. Boehringer Ingelheim, tek hayvan sağlığı firması olarak deneyimini ve kaynaklarını artırarak daha yenilikçi ve daha geniş kapsamlı hayvan sağlığı çözümleri sunmaktadır.

 

 

 

Hayvan sağlığına tutkuyla bağlıyız ve ortak bir vizyonu paylaşıyoruz. Hayvan sağlığına hizmet sunmanın global olarak kritik öneme sahip olduğunun farkındayız ve koruyucu önlemler odaklı olarak çalışıyoruz. Hayvanlar sağlıklı olduğunda insanlar da sağlıklıdır. Endüstriyi hem insan hem de hayvan sağlığı açısından geliştirerek daha da iyi hale getirmek istiyoruz.” dedi.

DİĞER HABERLER
Gazprom, Türkiye’ye verdiği gazın fiyatında indirime gitmeyi planlamıyor

 

 

 

Joachim Hasenmaier sözlerine şöyle devam etti; “At ve evcil hayvanlardaki liderlik pozisyonlarımıza yatırım yapmaya ve sığır, kanatlı hayvanlar ve diğer besi hayvanları alanında güçlenmeye devam edeceğiz. Ayrıca, aşılar ve antiparaziterler konusundaki liderliğimize özel önem vermeye devam ederek, sağlık ve tedavi ihtiyaçları ile ilgili çalışmalarımızı da sürdüreceğiz.

 

 

 

Veteriner Hekimlerimize destek olmak ve yetiştiricilerin hayvanlarını sağlıklı, sürdürülebilir ve ekonomik bir şekilde yetiştirerek tüketicilere güven vermelerini istiyoruz. Evcil hayvanların daha uzun ve daha iyi yaşamalarına yardım etmek istiyoruz. Ayrıca paydaşlarımızın ve ortaklarımızın beklediği mükemmel hizmeti sürdürmek istiyoruz. Bir aile şirketi olarak, bunu elde etmek için uzun vadeli bir perspektif oluşturduk.

 

 

 

Bu, herkese fayda sağlayan bir uzlaşıdır. Heyecanlıyız çünkü, yeni Boehringer Ingelheim Hayvan Sağlığı Faaliyet Birimi olarak geleceğe bakmak ve müşterilerimize ve ortaklarımıza hizmet etmek istiyoruz.”

 

 
Boehringer Ingelheim Hayvan Sağlığı hakkında

 

 

 

Ocak 2017’de Merial, Boehringer Ingelheim grubunun bir parçası haline geldi. Dünya’nın en büyük ikinci hayvan sağlığı şirketi olan Boehringer Ingelheim, endüstrinin hayvan sağlığını daha iyi geliştirmesini sağlamak için çalışmaktadır. Dünya çapında 10.000’den fazla çalışanı olan Boehringer Ingelheim Hayvan Sağlığı’ nın ürünleri 150′ den fazla pazarda bulunmakta ve 99 ülkede global olarak faaliyet göstermektedir.

DİĞER HABERLER
VIII. Küresel Isınma Kurultayı

9 Ocak 2017. 13:37
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x