ESK 2017 Yılı Faaliyetleri Değerlendirildi


KPK

Et ve Süt Kurumu Koordinasyon Toplantısı Afyon’da düzenlendi.

ESK Genel Müdürü Mehmet Ünal Yılmaz Başkanlığında düzenlenen toplantıya, Genel Müdür Yardımcıları Ethem Kalın, Mustafa Cüceloğlu, Daire Başkanları, Kombina Müdürleri ve Şube Müdürleri katıldı.

Et ve Süt Kurumu 2016 yılı faaliyetlerinin ve 2017 yılında yapılacak ithalat çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, kırmızı et sektörü ve süt sektöründe uygulanan müdahale politikaları ele alındı.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mehmet Ünal Yılmaz toplantıda yaptığı konuşmada, Et ve Süt Kurumunun, piyasaya müdahale görevini 2017 yılında da sürdüreceğini söyledi.  Et ve Süt Kurumunun hem üreticinin hem de  tüketicinin korunması konusunda sorumlulukları olduğunu dile getiren Genel Müdür Yılmaz, konuşmasında “Piyasanın ihtiyaç duyduğu konularda  tüm müdahale araçlarımız  ile aktif bir şekilde et ve süt sektöründeki varlığımızı sürdüreceğiz. 2016 yılı ESK açısından yoğun bir yıl olmuştur. Kurumumuz, 2017 yılında da ithalat faaliyetlerine devam edecek. Yeni dönemde çalışmalarınızda başarılar diliyorum, emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

 


DİĞER HABERLER
İnekler Ahırlara,Gökdelenler Meralara..!
17 Ocak 2017. 12:07
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x