Vali’nin İsyanı“Devlet yumurta üretmez” dedi.


KASTAMONU – “Devlet yumurta üretmez” diyen Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş’a, Kastamonu İl Genel Meclisi’nden destek geldi. Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, İl Özel İdaresi bünyesinde bulunan ve her yıl zarar eden TOSTAŞ AŞ’yi iyi bir müşteri buldukları takdirde hemen devredeceklerini açıklamasının ardından, şubat ayının son il genel meclisi toplantısında konuşan AK Parti Grup Başkanı Mehmet Butur, “TOSTAŞ konusunda sayın valimizin sözlerine katılıyoruz. Görüşlerine aynen destek veriyoruz.” dedi.

 İl Genel Meclisi şubat ayı son toplantısı gerçekleştirildi. Adnan Koçoğlu başkanlığındaki toplantıda, İller Bankası genel kurul toplantısına katılmak üzere İl Özel İdaresi temsilcisi olarak, İl Genel Meclisi üyesi Av. Halil Uluay seçildi. Toplantıda ayrıca, KASMİB tarafından tahsisi alınmış olan Merkez Ortaköy’deki katı atık transfer istasyonu ve İnebolu Soğukpınar Köyü katı atık transfer istasyonlarının nazım imar planları görüşülerek onaylandı.

Vali Erdoğan Bektaş’ın, geçtiğimiz günlerde yaptığı, “Devlet yumurta satmaz. Özel müteşebbisler bu işi çok daha iyi yapar hale gelmişse artık bu işten çekilme zamanı gelmiş ve geçmiş demektir. TOSTAŞ’ı, iyi bir müşteri bulduğumuz anda devredeceğiz.” açıklaması İGM’de gündeme geldi.

Toplantının sonunda söz alan AK Parti Grup Başkanı Mehmet Butur, AK Parti grubu adına “Devlet Yumurta üretmez” diyerek, TOSTAŞ’ın devredilmesi gerektiğini belirten Vali Erdoğan Bektaş’ın sözlerine katıldıklarını açıkladı. Butur, “TOSTAŞ konusunda sayın valimizin sözlerine katılıyoruz. Görüşlerine aynen destek veriyoruz.” dedi.CİHAN

DİĞER HABERLER
Çıkma Tavuk Türkiye’nin Döviz Kaynağı Oldu

6 Şubat 2011. 17:47
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x