Güneş ve Özgür Ecza Çalışanları 2010 Yılını Değerlendirdiler


SERDAR KONURALP

Ülkemizin sağlık alanında hit olmuş örnek firmalarından  olan Güneş ve Özgür  Ecza Deposu bölge temsilcileri bir araya gelerek 2010 yılının bir muhasebesini  yaptılar.

İstanbul ‘Barcelo Eresin’ salonlarında yapılan toplantıya Güneş Ecza Deposu’nun ülke genelinde çalışmalarını sürdüren bölge yetkilileri ile merkez çalışanları katıldı.

Global krizin sürdüğü ve dünya finans kurumları tarafından en az etkilenen ülke olarak kabul edilen Türkiye’nin 2010 yılında uyguladığı programla sağlık sektörünün de az etkilendiği dile getirildi.

Bu görüntüler ışığında Güneş Ecza Bölge temsilcileri ve çalışanları Türkiye genelindeki sağlık sorunlarını masaya yatırarak uzun uzun tartıştılar.

‘Hedefimiz Her yıl Daha İleriye”

“Sağlık Sektörümüzün Batmayan Güneşi”sloganı ile çalışmalarını sürdüren Güneş Ecza’nın yönetim kurulu başkanı M.Ali Akalın 2010 yılı ile ilgili görüşlerini bölge temsilcilerine aktardı.

Her yıl olduğu gibi 2010 yılında da başarılı bir çalışma yaptıklarını dile getiren M.Ali Akalın “Bilindiği gibi sağlık bütün dünya’da olduğu gibi ülkemizde de çok ama çok ilgi ve önem isteyen bir sektör.Şirketimiz kuruluşundan itibaren bu ilkelere her zaman değer vermiştir.Önem verdiğimiz  bu ilkelerimiz nedeniyle sektörümüzde  bizleri istedikleri yere getirmiştir.Bizlere bu değeri veren müşterilerimize şükranlarımızı sunarım.2010 yılında da şirketimizi ileriye taşıdığınız için sizlere de teşekkürü borç bilirim’dedi.

DİĞER HABERLER
Mamadaki kurşun ile pirinçteki arseniğe yeni oran

Güneş Ecza çalışanlarına daha sonra bir yemek verilerek birbirleri ile hasret gidermeleri sağlandı.


6 Şubat 2011. 18:56
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x