Teksüt’ten güçlü destek


 

 

 

Teksüt, Yerli Market Haftası’nda Destek Sponsoru olarak yerini alıyor

 

 

 

Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşlarından biri olan Teksüt, 31 Ocak-01 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenen Yerli Market Haftası’na Destek Sponsoru olarak katılıyor.

 

İstanbul Perakendeciler Derneği (PERDER) ve Pin Group tarafından ikincisi düzenlenen Yerli Market Haftası; üretici, tedarikçi ve İstanbul PERDER üyesi yerel perakende zincirlerini buluşturan bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

 

Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşları arasında yer alan Teksüt de bu etkinlikte geniş standıyla yer alıyor. Etkinliği değerlendiren Teksüt Yönetim Kurulu üyesi Arda Aksaray, “Yerli Market Haftası, sadece işletmelerin üst düzey yöneticilerini buluşturmaktan öte, tedarikçileri­n ve perakende­cilerin satış ve satın alma müdürleri gibi profesyonellerini bir araya getirerek iş odaklı sonuç almasına önemli destek sağlıyor” açıklamasını yaptı.

Teksüt, 8 kategoride yer alan 40’ı aşkın ürününü standında sergileyecek, ayrıca sektör profesyonelleri ve ziyaretçilere ürünlere ve üretime ilişkin bilgi aktarılmasını sağlayacak.

 

Geniş ürün yelpazesi sunuyor

 

Teksüt’ün ürünleri arasında UHT süt, beyaz peynir, kaşar peyniri, krem peynir, tereyağ, sürülebilir beyaz peynir, süzme peynir, labne, kaymak, yoğurt ve ayranın yanı sıra Mihaliç, Çeçil, Dil, Çerkez, Otlu, Urfa, Örgü, Üçgen, Misket, Çubuk gibi yöresel peynirler de yer alıyor.

DİĞER HABERLER
Gelibolu'da ormanlar kuruyor

 

Günde 550 ton süt işleyen Teksüt, ürünlerini süt endüstrisinde uygulanan en yeni teknolojilerle dünya standartlarına uygun şekilde güvenilir, hijyenik ve sağlıklı şekilde üretiyor ve dağıtıyor.

 

 

 

 


30 Ocak 2017. 11:36
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x