13 sene sonra madalya getirmek heyecan verici


Türk snowboardcu Karakulak: Türkiye’ye 13 sene sonra madalya getirmek heyecan verici

EYOF 2017’de snowboard slalomda bronz madalya kazanarak Türk spor tarihine geçen Karakulak, “Türkiye’ye 13 sene sonra madalya getirmek heyecan verici.” dedi.

ERZURUM

Erzurum’daki 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde (EYOF 2017), snowboard slalomda bronz madalya kazanarak Türk spor tarihine geçen Aydan Karakulak, “Türkiye’ye 13 sene sonra madalya getirmek heyecan verici.” dedi.

EYOF’un kış organizasyonlarında madalya elde eden ilk Türk olan Aydan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmada elde ettiği başarının çok onur ve gurur verici olduğunu söyledi.

Madalya aldığı için çok heyecanlandığını belirten Karakulak, “Türkiye’ye 13 sene sonra madalya getirmek heyecan verici. Burada tabi ki hocalarımın, antrenörlerimin ve federasyonumuzun emekleri çok büyük. Verdikleri emeği ve güveni boşa çıkarmadım, madalyamı aldım. Çok heyecanlıydım zaten. O an anlatılmaz çünkü gerçekten çok onur verici bir şey. Üçüncülüğü şaka falan zannediyordum ama gerçekten o kadar emek sarf ettim, o kadar yoruldum ki bunun sonunda emeğimin karşılığını aldım.” ifadelerini kullandı.

Milli antrenörlerden Uğurhan Tuvanç da tarihte bir ilki başardıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Antrenör Yusuf Tangüzel ise Karakulak’ın ülkesine hem gurur hem de sevinç yaşattığını kaydetti.

DİĞER HABERLER
Tüm öğretmenlerimize sevgi ve saygılar

 


13 Şubat 2017. 09:32
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x