Yemek Fuar’ındaki Kaçak Dansçı Kızlar Sınır Dışı Edildi


Antalya’da tertip edilen yemek fuarına damgasını yemeklerden çok dansçı kızların şovları damgasını vurdu.

Antalya’da düzenlenen 18’inci Food Product Uluslararası Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı’nda enerji içecekleri stantlarında  dans eden ve çalışma izni bulunmayan yabancı uyruklu 11 kız, gözaltına alındı. Aralarında Macaristan güzeli iki kızın da yer aldığı 11 dansçı sınır dışı edildi.

Antalya Expo Center’da düzenlenen 18’inci Food Product Uluslararası Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı büyük ilgi ve katılımla törenle açıldı. 415 firmanın stant açtığı ve 4 gün süren fuarın ilk gününe içecek firmalarının stantlarındaki yabancı kızların erotik dansları ve striptiz şovları damgasını vurdu.

“Kırmızı, beyaz ve siyah renkli iç çamaşırlarıyla ve jartiyerleriyle piste çıkan” kızlar meraklı gözlerle izlenirken, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’ne (SGK) aynı gün bir ihbar mektubu ulaştırıldı ve kızların izinsiz çalıştığı ileri sürüldü. Bunun üzerine harekete geçen müfettişler fuarda yaptıkları tespitleri Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne bildirerek yardım istedi. Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri fuarda SGK müfettişleriyle birlikte yaptıkları çalışmada enerji içeceklerinin standlarında şov yapan yabancı uyruklu 11 kızın çalışma izni bulunmadığı ve Türkiye’ye turist vizesiyle girdiklerini belirledi.

DİĞER HABERLER
Seçmenler Sarkozy'i omlet yaptılar

Gözaltına alınan Ukrayna uyruklu M.S (26), A.L (22), N.G. (18), A.M. (21) ile 2009 yılında Avrupa’da düzenlenen bir güzellik yarışmasında dereceye girdikleri öne sürülen Macaristan uyruklu E.A (25) ve A.M. (23) ile Rusya uyruklu T.F. (20), T.P. (27), N.C. (26), S.T. (26), V.G. (21) Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Burada ifadeleri alınan zanlılar, ülkelerine gönderildi.


19 Şubat 2011. 17:55
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x