Bolca Hindi’nin Gıda Fuarı’nda ‘Kanat Açılımı’


Türkiye’nin en büyük gıda fuarı olan Anfaş Food Product 2011, 16-19 Şubat tarihleri arasında, 32.000 metrekare alan üzerinde 400’ün üzerinde katılımcı firmayla gerçekleştirildi.

4 gün boyunca on binlerce ziyaretçiyle buluşturan, 18. Uluslararası Yiyecek Ve İçecek İhtisas Fuarında birçok gıda ve içecek firmasının yanında  Bolca Hindi de katılımcı olarak yerini aldı.

‘Anfaş Food Product 2011’ ile ilglili açıklama yapan Bolca Hindi Genel Müdürü Kamil Erbayram şu bilgileri Verdi:”Fuar süresi boyunca, sağlıklı beslenme açısından göğüs etini tüketicilere beğendirmek için Hindi Külbastı tanıtımına geçen yıl olduğu gibi bu yılda devam ettik. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda çok büyük bir ilgi gördük. Hindi Külbastı yanında Hindi Kanat, but ve göğüs ızgara tanıtımına da ağılık verdik.

Hindi Alt Kanat Izgara bu sene en çok rağbet gören tanıtım ürünümüz olmayı başardı. Et oranının fazla oluşu nedeniyle doyurucu oluşu ve tarafımızdan geliştirilen özel sos ile doyumsuz lezzeti fazlasıyla ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Bu durum, bizi özellikle yazın piknikçilere ARGE sini yapmış olduğumuz bu ürünü satışa hazır hale getirmemize büyük etken olacaktır. Ayrıca yine bu ürünü pişmiş ürün olarak marketlerde pazarlamayı da yakın gelecek hedeflerimiz arasına koyduk. Hindi Çevirme de yine bu fuarda tüketicilere tanıtıldı ve ilgi gördü.

DİĞER HABERLER
Çorba, etli patates ve pilav yiyen 300 asker zehirlendiler

Bu yıl da çok yoğun bir şekilde müşteri ziyareti yaşadık, yeni müşterilerimiz de oldu. Bu fuarda 2011 yılının sektörümüz açısından verimli geçebileceği sinyallerini de aldık.”


23 Şubat 2011. 09:33
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x