Mersin’e Dolu Yağdı, Seralar Yerle Bir Oldu


Mersin’in Erdemli ve Bozyazı ilçelerinde etkili olan dolu, hayatı olumsuz etkiledi. Yağışlar nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su basarken, seralar zarar gördü. Erdemli ilçesinde sabaha karşı başlayan yağış, Çiriş, Üçtepe ve Kayacı köylerinde etkili oldu. Erdemli-Ayrancı karayolu Çiriş köyü bölgesinde, şiddetli dolu nedeniyle trafik yaklaşık 3 saat aksadı.

MERSİN – AA – Mersin’in Erdemli ve Bozyazı ilçelerinde etkili olan dolu, hayatı olumsuz etkiledi. Yağışlar nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su basarken, seralar zarar gördü.

Alınan bilgiye göre, Erdemli ilçesinde sabaha karşı başlayan yağış, Çiriş, Üçtepe ve Kayacı köylerinde etkili oldu. Erdemli-Ayrancı karayolu Çiriş köyü bölgesinde, şiddetli dolu nedeniyle trafik yaklaşık 3 saat aksadı. Ulaşım, Köylere Hizmet Götürme ekipleriyle Erdemli Belediyesinin dozerlerinin çalışmalarının ardından normale döndü.

Yağışlar nedeniyle çok sayıdaki sera zarar görürken, Erdemli Tarı m İlçe Müdürü Berdan Tun, hasar tespiti için ekiplerin dolunun etkili olduğu bölgelerde çalışmalarını sürdürdüğünü , ilk tespitlere göre maddi hasarın 2.5-3 milyon TL arasında olabileceğinin tahmin edildiğini kaydetti.

-EVLERİ SU BASTI-

Bozyazı ilçesinde etkili olan dolu nedeniyle Atatürk Caddesi ve Alpaslan Türkeş Bulvarı’ndaki ulaşım güçlükle sağlandı.

Bozyazı Belediyesinin karşısında bulunan iş yerleriyle evleri su bastı. Belediye arazözleriyle evlerdeki sular tahliye edildi.

DİĞER HABERLER
Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi, Haziran 2014

Öte yandan Bozyazı Sulama Birliği yanındaki derenin taşması sonucu Mersin-Antalya yoluna çıkan su, Yurt Mahallesine gidenleri engelleyince vatandaşlar, evlerine belediyenin kepçeleri içerisinde götürüldü.


25 Şubat 2011. 16:07
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x