Phibro ChickPak Kuluçkahane Çözümleri ve Nectiv® Forte Lansman Toplantısı gerçekleşti


Phibro Hayvan Sağlığı Ürünleri‘nin gerçekleştirdiği Phibro ChickPak Kuluçkahane Çözümleri ve Nectiv® Forte Lansman Toplantısı, İstanbul Marriott Hotel Asia‘da gerçekleşti.

13 Kasım ve 15 Kasım arasında gerçekleşen lansmanda 150’yi aşkın veteriner hekimin misafir edildi.

Açılış konuşmasını Phibro Hayvan Sağlığı, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkan Yardımcısı Ömer Diker yaptı.

Ömer Diker‘in açılış konuşmasının ardından, Kuluçkahane Uzmanı Dr. Mike Vineland, Kuluçkahane Yönetimi ve Civciv Kalitesini Etkileyen Faktörler sunumunu gerçekleştirdi.

Öğle yemeği sonrasında Ankara Üniversitesi, Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Bölümü’nden Doç. Dr. Kaan Müştak, Güncel Türkiye IB Survey Çalışmaları başlıklı konuşmasını yaptı.

Phibro Hayvan Sağlığı, Global Teknik Direktörü Dr. Udi Ashash, Newcastle Hastalığına Karşı Yüksek Antijen İçeren İnaktif Nectiv® Forte Aşısının Karşılaştırmalı Saha Verileri ve IB Varyantların Dünyadaki Güncel Durumu başlıklı sunumu gerçekleştirdi.

Phibro Hayvan Sağlığı, İş Geliştirme Müdürü Barış Işık, Phivax® ChickPak Programı ile Kuluçkahane Aşılamaları ve Kontrol Yöntemler ile ilgili bilgi verdi.

Teknoloji İletişimcisi Dr. Sertaç Doğanay ise teknolojinin insan hayatına etkileri, yeni teknolojiler, nöro-bilim, siber-suçlar ve veri görselleştirme ile ilgili bilgiler verdi. Doğanay konuşmasında ayrıca geçmişten bugüne dijitalleştirmede gelinen noktalar, insan ömrünün teknoloji ile beraber değişmesi ve gelecekte karşımıza çıkacak yeni meslekler ile ilgili ilham verici noktalara değindi.

DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çin Devlet Başkanı Şi ile görüştü

Lansman gala yemeği ile son buldu.


15 Kasım 2019. 13:31
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x