Keskinoğlu’dan, Saray Mutfağı Lezzetleri


Türk mutfağının zahmetli yemeklerini kolaylaştıran Keskinoğlu sofralarda pratik, sağlıklı ve şölen tadında lezzet arayanlar için yenilikler sunuyor: Piliç Etli Su Böreği ve Piliç Etli İçli Köfte Saray mutfağından günümüze uzanan su böreği ve içli köfte, şimdi Keskinoğlu piliçleriyle hem pratik, hem lezzetli, hem de daha sağlıklı. Yapımı büyük emek isteyen ancak yemesi son derece keyifli olan bu lezzetler şimdi Keskinoğlu’nun yeni yorumuyla 5-10 dakikada sofralardaki yerini alacak.

Türk mutfağının ağır topu içli köfte şimdi Keskinoğlu ile piliç eti hafifliğinde…
“Pratik Lezzetler”e bir yenisini daha ekleyen Keskinoğlu, sofralarımızda ve damak tadımızda önemli bir yere sahip olan içli köftenin iç harcını, piliç etinin en lezzetli bölümü olan kalçadan yapıyor. Soğan, maydanoz, kuş üzümü, çam fıstığı, Antep fıstığı, ceviz, tuz, karabiber ve piliç etinin birleşmesiyle elde edilen bu yeni lezzetle içli köfte artık daha çok sevilecek. Fritözde veya 180°C’lik yağda 5-6 dakika kızartılarak servise hazır hale gelen Keskinoğlu İçli Köfte, arzuya göre fırında ya da mikrodalgada da ısıtılarak tüketilebiliyor. 

Keskinoğlu Su Böreği, unuyla, yağıyla ve iç malzemesiyle yepyeni bir lezzet vaat ediyor!

Keskinoğlu Su Böreği’nin lezzet formülündeki en önemli farklılıkların başında, hamurunda baklava ununun kullanılması geliyor. Böreğin iç harcı ise;  Keskinoğlu kalça şişten hazırlanan kıyma, soğan ve maydanoz kullanılarak hazırlanıyor. Keskinoğlu Su Böreği’nin diğer bir özelliği de, bu farklı lezzeti yakalamak için Ravika Zeytinyağı ile Şanlıurfa’dan gelen özel bir yağın buluşturulması. Ege’nin sağlık kokan zeytinyağıyla ayrıcalıklı bir tat kazanan ve yüksek besin değeri taşıyan piliç etli su böreği fırında değil ocakta pişiyor. Keskinoğlu Su Böreği’ni servise hazırlamak için 180°C’lik fırında 10-12 dakika ya da mikrodalgada 5 dakika ısıtmak yeterli oluyor.

DİĞER HABERLER
Namet Gıda'ya Amerikalı ortak geliyor

12 Nisan 2011. 12:43
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x