Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Mezunlarını verdi


Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi 2020 Yılı Mezuniyet ve Meslek Yemini Töreni, Rektörlüğün 100. Yıl Salonunda yapıldı. Tören pandemi koşulları nedeniyle sınırlı sayıda katılımla ve online olarak Zoom ve Youtube üzerinden Tören gerçekleştirildi.

Törene Ankara  Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Rektör Yardımcıları, Türk Veteriner Hekimleri  Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, Veteriner Hekimleri Derneği Başkanı Dr. H. Yalçın  Köksal, Ankara Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Dr. Zeynep Pınar Kaya, Fakülte  Öğretim Üyeleri, Senato Temsilcileri, Dereceye giren ve Başarı Belgesi almaya hak kazanan öğrenciler katıldı. Törenin Açış konuşmalarında Dönem Birincisi Sibel Arslan, Veteriner  Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Yarsan ve Rektör Prof. Dr. Necdet Ünüvar katılımcılara ve genç  meslektaşlarına hitap etti.

Meslek Yemini, Fakültemiz Veteriner Hekimliği Tarihi ve Deontoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. R. Tamay Başağaç Gül tarafından online olarak hem salonda hazır bulunan öğrencilere hem de zoom üzerinden katılan öğrencilere ettirildi. Dönem birincisi tarafından Yaş  Kütüğüne isim çakılması, dereceye giren öğrencilere çeşitli kurumlar tarafından verilen ödüller ve  kep atma töreni ile program tamamlandı.


DİĞER HABERLER
Çinliler'den Türk şirketlerine büyük şok
28 Kasım 2020. 13:50
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x