A.Ü. Veteriner Fakültesi mezuniyet töreni çoşkuyla gerçekleşti


Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi 2022 Yılı “Mezuniyet ve Meslek Yemini Töreni”, Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda 16 Haziran 2022 tarihinde coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. Mezuniyet Törenimize Ankara Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Necdet Ünüvar, Rektör Yardımcılarımız, Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Sayın Ali Eroğlu, Ankara Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Sayın Ahmet Baydın, Veteriner Hekimleri Derneği Başkanı Sayın Dr. Gülay Ertürk, Bala Belediye Başkanı Sayın Ahmet Buran, Keçiören Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Melih Karayol, Etlik Merkez Veteriner Araştırma Enstitüsü Müdürü Sayın Dr.Cevdet Yaralı, TİKA Başkan Yardımcısı Sayın Dr.Mahmut Çevik, Özel Hayvan Hastaneleri Derneği Başkanı Sayın Dr.Tarkan Özçetin, Türk Veteriner Hekimler Birliği Vakfı Başkanı Sayın Sefa Gür, Fakülte Dekanları, Enstitü ve Yüksekokul Müdürleri,  Fakültemiz Öğretim Üyeleri, Senato Temsilcimiz, Dereceye giren ve Başarı Belgesi almaya hak kazanan Öğrencilerimiz ve aileleri katılım sağladılar. Törenin Açış konuşmalarında Türkçe Program Dönem Birincisi Şakir Tosun ve İngilizce Program Dönem Birincisi Erhan Ertuç, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ender Yarsan ve Rektörümüz Prof.Dr.Necdet Ünüvar katılımcılara ve genç meslektaşlarımıza hitap ettiler.    

 

Tören Programı kapsamında 16 Haziran 2022 de Dekan, Dekan Yardımcısı, Fakültemiz Akademik Personeli ve Mezun Öğrencilerimizle birlikte Anıtkabir de ziyaret edildi. Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ender Yarsan tarafından Anıtkabir Özel Defteri imzalandı, Aslanlı yoldan başlayan yürüyüşle birlikte Mozoleye Çelenk konulması ve Saygı duruşuyla Anıtkabir Programı tamamlandı. 

Meslek Yeminimiz, Fakültemiz Veteriner Hekimliği Tarihi ve Deontoloji Anabilim Dalı Başkanı Sayın Prof.Dr.R.Tamay Başağaç Gül tarafından öğrencilerimize coşkuyla yaptırıldı. Dönem Birincilerimiz tarafından Yaş Kütüğüne plaketlerin çakılması, dereceye giren öğrencilerimize çok sayıda kurum tarafından verilen ödüller ve kep atma töreni ile program tamamlandı. Bu vesileyle öğrencilerimize ödül vererek katkı sağlayan ve Törenimiz vesilesiyle bizlerle birlikte olan kurum ve kuruluşlara, meslek örgütlerimize, Törenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve Törenimize ev sahipliği yapan Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne içtenlikle teşekkür ediyoruz. Genç veteriner hekimlere çalışmalarında üstün başarılar dilendi.

DİĞER HABERLER
A.Ü. Dünya Yaban Hayatı Günü söyleşi programı gerçekleştirildi

19 Haziran 2022. 19:31
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x