Halkımızı “İnek” Olmaya Zorlayan Diyetisyenler


Şu sıralar rahmetle andığımız Uzman Veteriner Hekim  Nurettin Gürsoy’un bir vecizesi dillerden düşmez oldu.Hergün bir yenisini televizyonların programlarında görmeye alıştığımız diyetisyenler halkımızın yıllardır ana gıda olarak tükettiği gıdalara adeta savaş açmış durumdalar.

 Bu gıdaların başında yıllardır doktorlarımızın halkımıza yasakladığı en ucuz protein kaynağı daha doğrusu Tanrının ambalajını yaptığı ender bir gıda ürünü yumurta geliyor. Ülkemizin tanınmış kalp-damar cerrahı Prof.Dr.Bingür Sönmez’in bilimsel olarak açıkladığı ve yumurtayı akladıktan sonra tüketicilerden özür dilediği bir sırada yukarıda açıkladığımız diyetisyenler televizyonlarda 10 kişinin yararlanacağı bir gıda da bile iki yumurtayı çok görüyor.Bu yasaklamanın diğer bir kurbanı da tereyağ geliyor.Yine 10 kişilik bir yemek için bir iki kaşık tereyağ yasaklanıyor.

 Bu diyetisyenler halkımızı adeta “İnek”durumuna sokmak istiyorlar.Yukarıda sözünü ettiğimiz rahmetli Uzman Veteriner Hekim Nurettin Gürsoy bir çok bilimsel toplantıda şu girişle tavukçuluk sektörüne seslenirdi.”Siz inek mi,Yoksa arslan mı olmak isterseniz.Bildiğiniz gibi doğada iki tür hayvan vardır.”Biri ot oburlar”,diğeri de “Et oburlar”.

  Yani şimdi diyetisyenlerin dediğini yerine getirirseniz inek,et yerseniz arslan olursunuz..Şimdi bu diyetisyenler bizi neden inek yapmak istediklerine bir anlam verebildiniz mi?


DİĞER HABERLER
Fırıncı Sektörünün Sorunları Konuşuldu
13 Eylül 2010. 22:42
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x