“Akıllı Çocuk Projesi” Banvit’e Ödül Getirdi


3 yılda, 7 büyük kentimizde 1 milyon ilköğretim öğrencisine ulaşan Banvit Akıllı Çocuk Projesi Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (TKSSD) tarafından “Sağlık Bilinçlendirme Uygulaması Ödülü”ne lâyık görüldü.

Türk kanatlı sektörünün lideri Banvit, 9 Aralık 2011 Cuma günü Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (TKSSD) tarafından Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenen “KSS Çözümleri Pazaryeri” etkinliğinde ‘Akıllı Çocuk Sofrası’ isimli kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle yer aldı.

2008 yılından bu yana sürdürülen ve ilköğretim okullarında eğitim gören çocuklara yeterli ve dengeli beslenme bilincini aşılamayı hedefleyen Akıllı Çocuk Sofrası’ projesi, KSS Pazaryeri ziyaretçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Akıllı Çocuk Sofrası’na “Sağlık Bilinçlendirme Uygulaması Ödülü”

CSR-Europe Başkanı Stefan Crets ve UNDP Özel Sektör Bölümü Global Direktörü Henry Jackelen’ın da yer aldığı etkinlikte, jüri tarafından verilen ödüllerin yanı sıra etkinliğe katılan bireysel katılımcılar da gün içinde gezdikleri standları ve projeleri değerlendirerek, oylama imkânı buldular.

Katılımcıların oyları sonucunda dereceye giren projelere “Paydaş Ödülleri” verildi.

Ayrıca sergilenmeye değer görülerek bu yılki “Pazaryeri Etkinliği’ne davet edilen tüm kuruluşlara farklı kategorilerde birer ödül de verildi. Bu kapsamda 3 yılda, 7 büyük kentimizde 1 milyon ilköğretim öğrencisine ulaşan Akıllı Çocuk Projesi de, TKSSD tarafından “Sağlık Bilinçlendirme Uygulaması Ödülü”ne lâyık görüldü.

DİĞER HABERLER
Yumurtadan Sanata

Banvit A.Ş. Kurumsal Gelişim ve İletişim Direktörü İlgi Görener, ödülü CSR-Europe Başkanı Stefan Crets’in elinden aldı.

Banvit Son 16’da…

Basketbolda, Erkekler Avrupa Kupası (E) Grubu’nda Banvit, grubundaki son maçında Rusya’nın Lokomotiv Kuban takımını 79-55 yendi.

Maça saha ve seyirci avantajıyla iyi başlayan Banvit, 2. dakikayı 5-0 önde geçti. Rusya ekibinin hücumlardan boş dönmesini iyi değerlendiren ev sahibi ekip, 4. dakikada Barış Ermiş ve Davis’in sayılarıyla 9-0’lık bir seri yakaladı.

Lokomotiv Kuban, Blakney ile bu dakikalarda 5 sayı üretirken, Bandırma ekibi Davis ile pota altında etkili oldu ve 6. dakikayı 14-7 geride bıraktı. Farkı kapatmaya çalışan Lokomotiv Kuban karşısında etkili oyununu sürdüren Banvit, ilk periyotu 22-14 önde bitirdi.

İkinci periyoda hızlı başlayan takım Lokomotiv Kuban oldu. Blakney, Brezec ve Chalmers ile bulduğu basketlerle 13. dakikada farkı 6 sayıya indiren Rusya ekibi (26-20) karşısında Banvit, Bajramovic ve Davis ile boyalı alanı iyi kullanınca 15. dakikada skor 28-22 oldu. İlk yarının son beş dakikasında sert savunma ile hücumda başarılı olan Banvit, yakaladığı seriyle devrenin bitiminde soyunma odasına 42-29’luk skorla gitti.

İkinci yarıya her iki takım da karşılıklı basketlerle başladı. Chalmers ve Blakney, Lokomotiv Kuban adına hücumda etkili olurken, Banvit’te Erkan ve Bajromovic, pota altında sayı buldu. Banvit, 3. periyodu da 62-43 önde tamamladı.

DİĞER HABERLER
Hasan Akalın'ı sonsuzluğu uğurladık

Son periyoda 19 sayılık farkın verdiği rahatlıkla başlayan Banvit, Barış Ermiş ve Williams ile hızlı hücumda etkili olunca 33. dakikayı 68-46’lık skorla geçti. Lokomotiv Kuban, Blakney ve Massey’le sayı bulsa da Banvit, maçtan 79-55 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Banvit, adını 16 takım arasına yazdırdı.


12 Aralık 2011. 16:20
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x