İki Bakandan İzmir’e 35 gölet müjdesi


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Orman ve Su İşler Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.   Orman ve Şu İşleri Bakanlığının yürüttüğü projelerin temel atma ve açılış törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Orman ve Su İşler Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve partililerle bir araya gelen iki bakan, açılışı gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi verdi.

Kentte hayata geçirmeyi planladıkları 35 projeden yatırım bedeli 17 milyar lira olan 9ˊunun fiilen başlatıldığını hatırlatan Yıldırım, 20 projenin ise hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

Deniz Haber’in bildirdiğine göre,Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğluˊnun toplu açılış ve temel atma töreninde açıkladığı, İzmir için planlanan 35 gölet projesine de değinen Yıldırım, ˊˊBugün yaptığımız açılışların bir de bonusu var. ˊİzmirˊe 35 projeˊ bir marka oldu. Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu da 35 gölet projesini açıkladı. Doğumgünümü sordu söyledik. Doğumgünü bahane, arkasındaki 35 gölet şahane…ˊˊ ifadelerini kullandı.

-EXPO süreci-

Yıldırım, İzmirˊin EXPO 2020 adaylığına da değinerek, şöyle ˊˊEXPO ile ilgili takımımızı da kurduk, çalışmalar başladı. Süreci dışardan destekleyeceğiz. Ama bütün işleri EXPOˊya yüklemek de doğru değil. EXPO olursa ala olur, olmazsa da olur. Program ve projelerimize hız kesmeden devam ederizˊˊ dedi.

DİĞER HABERLER
“Yem ve gübrede KDV kalkacak”

Bütün bu gücün arkasında 74 milyon insanın dua ve desteği bulunduğunu, milletin desteği olmadan hiç bir şey yapamayacaklarını kaydeden Yıldırım, ˊˊBaşbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bu ülke için sağlığını bile hiçe sayarak gece gündüz demeden bize önderlik ediyor. Bizler de bir kaptanın tayfaları gibi çalışıyoruz. İzmir için çok daha güzel projelerimizi önümüzdeki hafta ve aylarda paylaşacağızˊˊ diye konuştu.

Orman ve Su İşler Bakanı Veysel Eroğlu da yaptığı konuşmada, İzmirˊde yapılacakları daha çok hizmet bulunduğunu belirterek, bugün temeli atılan ve açılışı yapılan projelerden çok daha fazlasını önümüzdeki aylarda hayata geçireceklerini söyledi.

Hükümetin, İzmirˊde, ˊˊ35 dev projeˊˊ sözü verdiğini hatırlatan Eroğlu, kendisinin de 35 gölet sözü verdiğini, 5 göletin bu yıl içerisinde Dikili, Menemen, Kirazlı ve Tire bölgelerinde yapılacağını bildirdi.

 

 


24 Ocak 2012. 18:11
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x