Veteriner Hekimler Derneği’nin 82.Kuruluşu Kutlanıyor


Veteriner Hekimlerin haklarını ve hayvancılığımızın geliştirilmesini korumak amacı ile 82 yıl önce kurulan Veteriner Hekimler Derneği’nin kuruluşu çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Veteriner Hekimler Derneği bu konu ile ilgili olarak, 10.Şubat.2012 tarihinde Ankara Dedeman otelinde “Türkiye’de Veteriner Halk Sağlığı’nın Mevcut Durumu ve Geleceği ” konulu bir panel tertipledi.

Yapılacak bu panelin ardından da ertesi gün yani 11 Şubat 2012 akşam aynı otelde saat 19.30’da bir balo tertiplendi.

Bu etkinliklerle ilgili olarak bir demeç veren Veteriner Hekimler Derneği Başkanı Prof.Dr.Şakir Doğan Tuncer “Bugün,6 Şubat 2012,mesleğimizin ilk toplum kuruluşu olan Veteriner Hekimler Derneği’nin 82.kuruluşunun yıl dönümüdür.Kurulduğu günden beri hiç ara vermeden mesleğimizin ve meslektaşlarımızın haklarını korumaya çalışan,hayvancılığımızın gelişmesine yönelik çalışmalar yapan derneğimizin 82.yılı hepimize kutlu olsun.”dedi.

TEBRİKLER

Sayın Başkanım, Değerli  Meslektaşlarım,   Üyesi bulunduğum Veteriner Hekimler Derneğimizin 82.inci Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun. Mesleğimizin temellerini atan, mesleğimizin tarihini dünden bugüne yazarak taşıyan Veteriner Hekimler Derneğimizin daha nice güzel yıllar yıldönümü törenleri kutlanması dileğiyle, gelecek kuşaklara taşınmasını temenni eder dünden bugüne derneğimizi taşıyan, hayatta olan ve olmayan tüm meslek büyüklerimi ve meslektaşlarımı gösterdikleri özveri ve başarılı çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunarken hayatta olmayanları bir kez daha huzurlarınızda bu vesile anıyor,ruhları şad olsun dilyorum.

DİĞER HABERLER
"Sürü Yönetim Elemanları" Geliyor

Adnan SERPEN Veteriner Hekim İZMİR

Kuruluşunun 82.yıldönümünde; Veteriner HekimlerDerneğimizin faaliyetlerine, bugüne kadar emeğigeçen tüm meslektaşlarımıza saygı ve şükranlarımızısunar, Görev başındaki yönetim kurulunaçalışmalarında başarılar dileriz.

Vet. Hek. AzmiYÜKSEL VHSD Başkanı

Kuruluşunun 82. yıldönümünde Veteriner Hekimler Derneğimizin mevcut yönetimini yürekten kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Bu vesileyle geçmişten günümüze Derneğimizin kuruluşu ve gelişiminde katkıları bulunan tüm meslektaşlarımızı da saygıyla ve şükranla anıyoruz.

Prof. Dr. Murat FINDIK Samsun Sinop Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu a.

Sevgili Veteriner Hekimler

Öncelikle 82. yıl gibi önemli bir dönemi  büyük bir özveriyle bu güne kadar taşıyan ve ciddi sorumluluk almış insanlara sonsuz teşekkür etmek ülkenin birer ferdi olarak hepimizin  borcumuzdur. Ülkemizin kalkınmasında çok büyük bir mihenk taşı olan mesleğiniz  gün geçtikce güzel projelere de imza attığını takip ediyoruz. Emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık.

Tekrar 82. yılınızı  tebrik ediyorum.En derin saygılarımla.

 Bayram DEMİR

 

 


7 Şubat 2012. 12:50
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x