Belediye Başkanlarının Buluşma Noktası Afyon


Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen “Belediyelerde Yeni Gelişmeler ve Uygulamaya Yansımaları: 2011 Yılı Değerlendirme Toplantısı” Afyon Korel Hotel’de gerçekleştirilecek.

21 Şubat Salı günü Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin açılış konuşmasıyla başlayacak ve üç gün sürecek değerlendirme programı kapsamında, belediye başkanları arasında deneyim paylaşımı ve istişare toplantılarının yanı sıra belediyecilik sistemindeki yeni gelişmeler de masaya yatırılacak. Program kapsamında Uzman Eğitmen Sıtkı Aslanhan tarafından “Belediyecilikte Halkla İlişkiler” konusunda belediye başkanlarına yönelik bilgilendirme de yapılacak.

BAŞKAN ALTEPE: ORTAK AKILLA HAREKET EDİYORUZ

Marmara Belediyeler Birliği’ne üyeliği bulunan 230 belediye başkanının katılacağı programla ilgili açıklama yapan Birlik Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Eğitim konusunda referans alınan bir birlik haline geldiğimiz tüm Türkiye tarafından kabul edilmekte. Belediye başkanlarıyla yapacağımız toplantılarda, hem Birlik bünyesinde gerçekleştirilecek eğitim programları, hem de Türk belediyecilik sistemindeki yeni gelişmelerle ilgili istişarede bulunuyor, ortak akılla hareket ediyoruz. Hiçbir şekilde siyasi parti ve görüş ayrımı gözetmediğimiz gibi, büyük belediye – küçük belediye önceliği de yapmıyor, tüm belediyelerimizin sorunlarına ve taleplerine eğiliyor, bizi aşan sorunları da Ankara’ya taşıyarak çözüm odaklı bir çalışma idaresi ortaya koyuyoruz” diye konuştu.

DİĞER HABERLER
Kremlin: Seçim nedeni ile Rusya-Türkiye ilişkileri yavaşlıyor

8 Şubat 2012. 12:27
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x