Banvit müşterileri güzel hediyeler kazanıyorlar


Banvit müşterileri yeni başlayan satış kampanyası ile birbirinden güzel hediyeler kazanıyor.

Okul kantinleri,fat-food restoranlar,büfe ve kafeler,bölgesel büyük marketler ve merkez anlaşmalı yerel market müşterileri yaptıkları ileri işlenmiş ürün alışverişlerinden  puan topluyor,hediye kataloğundan birbirinden güzel hediyeleri kazanıyorlar.

İleri işlem ürünlerinden yapılan alımlarda,belirlenen oranlarda hediye puanlar toplanıyor ve bu puanlar istenildiği zamanlar hediye kataloğu kapsamındaki ürünler için harcanabiliyor.

Peki hediye kataloğunda neler mi var? Led Tv’den cep telefonlarına,fotoğraf makinesi ve kameradan bisiklete,ev sinema sisteminden müzik setine uzanan geniş  bir yelpazede 123 çeşit ürün,Banvit Club üyesi müşterilerini bekliyor.

Kampanya 30 Haziran 2012 sonuna kadar devam edecek.Bu tarihe kadar yapılacak alışverişlerde kanala,markaya veya ürün grubuna göre,değişen oranlarda puanlar kazanılıyor.Üyelik ise satış ekiplerinin bıraktığı hediye kataloglarında bulunan başvuru formları veya www.banvitlekazaniyorum.com web sitesi üzerinden gerçekleşiyor.

Kampanyanın yürütüldüğü Banvit Club’ın Ocak ayında üye sayısı 2 bini aşmış durumda.Ocak ayı ikramiyeleri sahiplerini buldu bile.

 

 

 

 

 

 

 

 


DİĞER HABERLER
Kanatlı Sektörü Temsilcileri Bakanlıkta
14 Şubat 2012. 18:26
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x