Yumurta Kırmadan Aciz MALİ “Yımırtacı” Dükkanı Açtı


Şovmen Mehmet Ali Erbil ve işletmeci Özgür Aras birlikte hayata geçirdikleri ‘Yımırta’ isimli kafeyi ünlü isimlerin katılımıyla kapılarını açtı.

Mehmet Ali Erbil’in ev sahipliğini yaptığı açılışta konuklarıyla tek tek ilgilendi. Aralarında Demet Akalın- Okan Kurt, Hayko, Selçuk Yöntem, Semra Özal’ın yer aldığı mekânda gözler Seda Sayan’ı ararken, sanatçı yurt dışında olduğu için yerini alamadı.

Mekânın ismini kahvaltı dünyasını çağrıştıran ‘Yımırta’ koyduklarını belirten Mehmet Ali Erbil, ‘Ama ben yumurta bile kıramam’ diyerek mutfakla arasının iyi olmadığını dile getirdi. Kıbrıs’ta ikinci şubelerini açacaklarını söyleyen ünlü şovmen, böyle bir mekan açma nedenini ise şöyle açıkladı: ‘Her gece gezdiğimiz için, paralarımız mekanlarda çok para harcadım. Onun için böyle bir mekân açmaya karar verdik. Kalabalık bir arkadaş grubumuzda var. En azından burada bir araya geliriz. Ayrıca mekâna yakın olmak için de burada ev tuttuk’ diye konuştuk. Manken Irmak Atuk ile arkadaş olduklarının altını çizen Mehmet Ali Erbil, ‘7 aydır arkadaşız. Bu kadar zaman arkadaşlığıda sürdürmek zordur’ dedi.

Bir röportajında ‘Nafaka ödemekten anam ağladı evlenmem!’ şeklinde demeç veren Mehmet Erbil, kendisine uzatılan mikrofonlara sarf ettiği sözlerin hatırlatılması üzerine ‘Çocuklarımın anneleridir. Nafakalar helal olsun’ diyerek geri adım attı. Evliliğe sıcak baktığını da sözlerine ekledi.

DİĞER HABERLER
İzmir Tarım ve Orman Sektör Buluşmasına Katıldık 

ALİ DIŞINDAKİLER ÇAKMA ENTELLEKTÜEL  

Açılışta katılan Nilgün Belgün, Levent Kırca ve Ali Poyrazoğlu’nun arasında yaşanan kavgaya değindi. Ali Poyrazoğlu’yla birlikte tiyatro oyununda yer alan Nilgün Belgün, ‘Ali’yle dört yıldır çalışıyoruz. Adam gibi adamdır. Levent neden sürekli bir saldırı halinde anlayamıyorum. Artık koca adam olmuşlar, neyin kavgasını ediyorlar çözemiyorum. Levent, Ali için ‘baba rolünü çok iyi oynar’ demiş. Ali baba rolünü bırakın, anne rolünü de çok iyi oynar. Biliyorsunuz ki kadın rolünde de izlemişizdir. Çok iyi bir oyuncudur. Türkiye’de entellektüel kimdir diye sorsanız Ali derim. Diğerleri çakma entellektüeldir’ dedi.

 


21 Şubat 2012. 17:35
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x