Su ürünleri değerlendirme toplantısı yapıldı


Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’nce, 2011 yılı içerisinde yapılmış olan çalışma ve faaliyetlerin değerlendirildiği, 2012 yılında ise yapılması planlanan faaliyetlerin ve hedeflerin belirlendiği “Su Ürünleri Değerlendirme Toplantısı”  18-20 Nisan 2012 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilmiştir Toplantıya, İl Müdürleri, Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri Şube Müdürleri ile konu uzmanı personel katılmıştır.

Söz konusu toplantıya, Genel Müdür Dr. Durali KOÇAK, ilgili Daire Başkanları ve konu uzmanı personel katılmış olup; Genel Müdürlük faaliyetleri konusunda katılımcılara detaylı sunumlar yapılmıştır.

Toplantının açılış konuşmasını Dr. Durali KOÇAK yapmış olup, konuşmasında; Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’nün yeni kurulmuş olması nedeniyle,balıkçılar ve kamuoyunda başta yasadışı avcılıkla mücadele konusunda etkin denetimler yapılması konusunda beklentilerin arttığı, bu nedenle özellikle İl Müdürleri ve Şube Müdürlerinin konuya daha fazla önem vermelerini, personellerini motive etmelerini, mevzuata hakim olunmasını, diğer birimlerle koordineli çalışmalarını, desteklemeler konusunda hassasiyet gösterilmesini ayrıca vatandaşlarla olan münasebetlerde çözüme yönelik olarak davranılması gerektiğini özellikle vurgulamışlardır.

Genel Müdürlüğümüz görev ve faaliyetleri konusunda Daire Başkanlıklarınca yürütmüş oldukları hususlara ilişkin detaylı bilgilendirme yapılmıştır.

Yapılan sunumlarla ilgili olarak katılımcıların soru, görüş ve önerileri alınmış olup; Genel Müdür, Daire Başkanları ve ilgili uzmanlar tarafından konuya ilişkin açıklamalar yapılmıştır.

DİĞER HABERLER
Marmarayı Tükettik...!

Yapılan Değerlendirme Toplantısı oldukça verimli geçmiş olup, önümüzdeki dönemde, Genel Müdürlüğün yapacağı faaliyetlerin daha etkin kılacaktır.


25 Nisan 2012. 11:39
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x