Yılın iş adamı ödülü Beyza Piliç Başkanı Necati Çalışkan’ın


Beyza Piliç, AK YEM A.Ş, SİNOKROT ve Hatay Fm Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalışkan yılın iş adamı seçildi.

Hatay Sanayici ve İş Adamları Derneği (HASİAD) tarafından düzenlenen İnivasyon ve Girişimcilik ödül töreninde Beyza Piliç, AK YEM A.Ş, SİNOKROT ve Hatay Fm Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalışkan yılın iş adamı seçildi.

Çalışkan’a plaketi Adalet Bakanı Sadullah Ergin verdi.   HASİAD gecesi ödül töreninde konuşan Sadullah Ergin, İskenderun Limanının devredilmesi ile Hatay yatırım konusunda daha cazibe haline geleceğini söyledi. Ergin “İlimizin kalkınması için elimizden geleni her zaman yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Necmettin Çalışkan ise törendeki konuşmasında dört temel ilkelerinin olduğunu belirterek bunlar “Sosyal sorumluluk bilincinde olmak, öz kaynakların kullanımı, güvenen ve güvenilir olmak, personel kalitesi ve takım ruhu ana ilkelerimizdir.” Ülkenin ve ekonominin gelişme ve kalkınması için işadamlarına büyük roller ve görevler düştüğünü ifade eden Çalışkan “İnsan için, Türkiye için her türlü hayır işlerinde üzerimize düşen sorumluluk bilincinde olmamız gerekir.” dedi.

HASİAD Başkanı Gülay Gül konuşmasında Sivil Toplum Kuruluşları olarak ilimizin kalkınmasına ve iş adamlarının Hatay’a yatırım yapması için çaba sarf ettiklerini söyledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.   Ayrıca Ankara’da iş hayatını sürdüren Hataylı İş Adamı İbrahim Seyfettinoğlu ile HASİAD’a yeni üye olanlara rozetleri takıldı.   HASİAD’ın ödül gecesine Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, TOOB Yönetim Kurulu üyesi ve Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, iş adamları ve çok sayıda STK temsilcisi ve davetliler katıldı.

DİĞER HABERLER
Türk Tavukçuluk Tarihimizden Kesitler

8 Mayıs 2012. 13:55
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x