Femen kızları kaçırıldı, Ukrayna şokta


Ukrayna’nın ünlü aktivist grubu Femen’in üç üyesinin silahlı kişiler tarafından kaçılırması bu ülke polisini harekete geçirdi

 

KİEV – –  Ukrayna’nın Polonya ile ortaklaşa düzenlediği Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Donetsk kentindeki Ukrayna-Fransa maçı öncesi üstsüz gösterileriyle ünlü Femen grubu aktivistlerinin kaybolması gündeme bomba gibi düştü. Femen üyesi 3 aktivistin silahlı kişilerce kaçırıldığı iddia edildi.      Ünlü Femen aktivisti Alexandra Shevchenko’nun kaybolmasıyla başlayan arama çalışmaları, Yana Zhdanova ile Anna Bolshakova’dan da haber alınamamasıyla emniyet güçlerinin de katılımıyla hız kazandı.

 

EURO 2012 Avrupa Şampiyonası’nı protesto etmek için bugün Donetsk’te oynanan Ukrayna-Fransa maçına gelen Femen aktivistleri, silahlı oldukları iddia edilen yaklaşık 15 kişi tarafından alıkonuldu.

 

Femen Grubu’nun verdiği bilgiye göre saat 16.00 sıralarında salıverilen bir grup Femen üyesinden Alexandra Shevchenko, Yana Zhdanova ve Anna Bolshakova’dan haber alınamadı. Bunun üzerine paniğe kapılan Femen grubu emniyet güçlerine başvurdu.

 

Femen’e göre, Minsk’te kaçırılan aktivistlerin örneğine benzeyen bu durum için grup üyeleri, arkadaşlarının hayatından endişe ettiklerinin altını çizerek telefon numaraları ve adresler dağıtarak kızları aramak üzere alarma geçti.


DİĞER HABERLER
İstanbul"da Malatya Günleri Feshane'de
16 Haziran 2012. 13:30
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
zırterenköy
11 yıl önce

MEDYADAN:

Ukrayna’da,EURO 2012 sırasında FEMEN’in 3 çıplak kızı kaçırıldı!..

ZIRTERENKÖY’DEN:

Bize öyle bakmayın!..

Valla biz kaçırmadık!..

http://www.zirterenkoy.com

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
1
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x