Beypiliç Bayileri Yıllık Yorgunluklarını Antalya’da Attılar..
Ülkemizin tanınmış tavukçuluk entegre firmalarından Beypiliç,Papyon Organizasyon şirketi’in düzenlemesinde, ülke çapındaki bayilerini bir araya getirerek hem eğitti, hem de bir yıllık yorgunluklarını atmaları için çeşitli aktiviteler tertipledi.
Bu yıl, geleneksel olarak her yıl tertiplenen “Beypiliç Bayi Semineri”nin sekizincisi Antalya Belek’te yapıldı.
21-24 Ekim tarihleri arasında Antalya Belek “Spice Hotel&spa” da yapılan sekizinci Beypiliç Bayi semineri’ne çok sayıda bayi,personel ve davetliler eğlenerek eğitim gördüler.
21 Ekim 2010 Perşembe günü toplantının yapılacağı Antalya Belek “Spice Hotel&spa” da bir araya gelen konuklar,akşamüstü “hoşgeldiniz Kokteyl”in ardından akşam yemeğine geçerek tanışma faslından sonra istirahate çekildiler.
22 Ekim 2010 Cuma günü Beypi A.ş.Yönetim Kurulu Başkanı M.Yücel Karaoğuz’un açılış konuşmasının ardından şirketin Kalite Kontrol Sorumlusu İbrahim Köse “Gıda Güvenliğinde Soğuk Zincir” konulu konuşmasını yaptı.
Beypiliç A.Ş.Genel Müdürü Dr.Sait Koca “Piliç Eti Üretiminde Dünya,Türkiye ve Beypiliç” konulu sunumunu yaparak soruları yanıtladı.
Dr.Sait Koca’nın konuşmasının ardından gıda güvenliği ile ilgili başarı kazanan bayilere HACCP belgesi töreni yapılarak belgeler kendilerine verildi.
2012 YILINDA HACCP ZORUNLULUĞU
Beypiliç A.Ş.Yönetim Kurulu aldığı bir kararla 2012 yılı başından itibaren bayilerine HACCP zorunluluğu getirdi.Bu karara göre 2012 yılı başına kadar HACCP belgesi alamayan şirketlerin bayilik sözleşmeleri iptal edilecek.
Öğle yemeğinin ardından spor yarışmaları yapıldı.
23 Ekim 2010 Cumartesi günü sabah seansında Eğitimci Banu Gökçül “Öğrenmeyi Öğrenmek” konulu konuşmasını yaparak davetlilerle bu konuda sohbet etti.
Öğle yemeğinin ardından spor müsabakaları ile tavla ve pingpong müsabakaları tertiplendi.
Akşam Gala yemeğinde sanatçı Fatih Ürek söylediği şarkılarla davetlileri coşturdu.
Bu arada spor yarışmalarında derece alanlara hediyeleri verildi.
Davetliler sahnede Fatih Ürek’in şarkıları ile kendilerinden geçtiler.
Toplantının başarılı bir şekilde organize edilmesi konusunda organizatör Papyon Organizasyon’a davetliler teşekkür ettiler.
24.Ekim 2010 Pazar günü davetliler bir dahaki toplantıda bir araya gelebilmek umudu ile vedalaştılar.
HACCP Nedir?
HACCP; Hazard Analysis Critical Control Points (Tehlike Analizi Ve Kritik Kontrol Noktaları) kavramının kısaltılmış halidir.
Gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir. Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, donanım hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenebilmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir sistemdir.