HSBC Gönüllüleri Abant Deresi, Gölköy ve Abant Gölü kıyılarını temizleyecekler


hsbc-gonulluleri-fethiyedede-kiyi-temizligi-yapti-IHA-20130603AW000056-3-t
Aydın Özpelit
Çiftlik Dergisi Bolu Bürosu

 

HSBC Türkiye tarafından, HSBC çalışanlarının iş dışı sosyal birlikteliklerini sağlamak, kurum kültürünü yaşatmak ve sosyal sorumluluk projelerini desteklemek amacıyla oluşturulan HSBC Gönüllüleri, ülke genelinde deniz, göl ve dere kıyılarını temizlemeye devam ediyor.

 
HSBC Gönüllüleri Abant Deresi, Gölköy ve Abant Gölü kıyılarını temizleyecekler

 

t0uxcHSBC Türkiye tarafından, HSBC çalışanlarının iş dışı sosyal birlikteliklerini sağlamak, kurum kültürünü yaşatmak ve sosyal sorumluluk projelerini desteklemek amacıyla oluşturulan HSBC Gönüllüleri, ülke genelinde deniz, göl ve dere kıyılarını temizlemeye devam ediyor. 2007 yılından bu yana çevre ve eğitim konularında yüzlerce sosyal sorumluluk projesi yürüten HSBC Gönüllüleri, yıl boyunca gerçekleştirdikleri çevre projelerine bir yenisini daha ekliyor. HSBC Gönüllüleri 28 Eylül 2013 Cumartesi günü; Abant Deresi, Gölköy ve Abant Gölü’nde kıyı temizliği yapacak.

 

HSBC Bolu ve civar şubelerinin yanısıra ve İstanbul Şubesi ile Genel Müdürlük çalışanlarından oluşan yaklaşık 75 HSBC Gönüllüsü’nün katılımıyla gerçekleştirilecek kıyı temizliği, saat 10:30-13:00 arasında yapılacak. İsteyenlerin aileleriyle de katılabilecekleri etkinlik için İstanbul’dan servisler kaldırılacak. Farklı şubelerde ve farklı departmanlarda çalışan HSBC çalışanlarının gerçekleştireceği Abant Deresi ve Abant Gölü kıyı temizleme etkinliğine yöre halkı da davetli. Abant Deresi’nin temizliği, derenin içme suyu rezervuarı olan Gölköy Barajı’nı beslemesi nedeniyle özel bir önem taşıyor.

DİĞER HABERLER
Evcil Kuşlarda Civa Zehirlenmesi

 

hsbc-gonulluleri-kiyi-temizligi-icin-kollari-sivadiGerçekleştirdikleri kıyı temizliği etkinlikleri sırasında bulundukları ildeki şube çalışanlarının ve belediyelerin desteğini alan HSBC Gönüllüleri, 2013 yılı boyunca 11 Mayıs’ta Mudanya-Trilye, Alaçatı ve Büyükçekmece kıyılarında, 18 Mayıs’ta Ankara’da Gölbaşı kıyısında, 25 Mayıs’ta Trabzon sahilinde, 1 Haziran’da Fethiye Çalış Plajı’nda kıyı temizliği yaptılar. HSBC Gönüllüleri, etkinlik gerçekleştirdikleri bölgelerin sakinlerini de çevre konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyor.

 

HSBC Gönüllüleri, çevre bilincinin oluşturulması, farkındalık yaratılması ve doğanın korunması için Türkiye’nin çeşitli illerinde yılsonuna kadar aktiviteler düzenlemeye devam edecek.


26 Eylül 2013. 13:08
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x