TSE’nin Ege’de Kalite Saatleri Etkinliği Manisa’da Yapıldı


DSC01785 

 

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Ege Bölge Koordinatörlüğü’nün üç ayrı ilde düzenlediği, “Ege’de Kalite Saatleri” etkinliklerinin, üçüncü ve son durağı Manisa’da gerçekleşti.

 

Manisa Elginkan Vakfı Konferans Salonu’nda  gerçekleşen etkinliğe Manisa Vali Yardımcısı Mesut ESER, Manisa Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Doç Dr. Erbil KALMIŞ, TÜİK Müdürü Dr.Mehmet AKYOL, Elginkan Vakfı Müdürü Necati ABALI, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı İsmail AYDIN ve TSE’den belgesi bulunan kuruluşların temsilcileri katıldı.

 

TSE Manisa İl Temsilcisi İsmail ÜNLÜ’nün açılış konuşması ile başlayan  etkinlikte, eğitim programının konuğu, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İstatistik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan IŞIĞIÇOK’un “Yöneticiler İçin 3. Göz: İstatistik” sunumu katılımcıların beğenisi ile karşılandı.

 

Ege’de Kalite Saatleri etkinlikleri kapsamında ücretsiz ve sertifikalı eğitimlerin, firmalar tarafından ilgiyle karşılanmasından memnuniyetini belirten TSE Manisa İl Temsilcisi İsmail ÜNLÜ; Enstitümüz  laboratuvar ve belgelendirme faaliyetlerinin yanısıra eğitim çalışmalarına ayrıca önem veriyor. Firma temsilcilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşmak bizi memnun etti. Ege’de Kalite Saatleri etkinlikleri ile farklı konularda,  uzman konuklarımızı, firma temsilcilerimizle buluşturuyoruz. Her alandaki sektör temsilcisini ilgilendiren geniş konu yelpazesi ile etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.

DİĞER HABERLER
Kivi Ordulu üreticinin yüzünü güldürdü

 

Ülkemizde sanayicilerin, politikacıların, yöneticilerin ve tüm karar vericilerin istatistiğe yeterince önem vermediklerini belirten Prof.Dr Erkan IŞIĞIÇOK, istatistik biliminin olaylardan önce harekete geçerek, önleyici tedbir almamıza katkı sağlayan, yenilikçi ve sistematik yaklaşımlara sahip olduğunu ve bu noktada yöneticilerin üçüncü gözü olarak değerlendirilebileceğine dikkat çekti.

 

TSE Ege Bölge Koordinatörlüğü’nün ‘sertifikalı ve ücretsiz’ düzenlediği, “Ege’de Kalite Saatleri” ; kasım ayında farklı konu ve uzman konuklar ile devam edecek.

 


27 Eylül 2013. 16:33
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x