İzmir Vet.Hek.Odası Yazarımız Adnan Serpen’in araştırmasını kitaplaştırdı


270920130717239991462_3

 

Son zamanlarda reyting uğruna görsel ve yazılı medyalarda boy göstererek yumurta ve piliç ile ilgili bilimden uzak açıklamalarda bulunan “reyting uzmanları” na cevap niteliğinde güzel bir araştırma yaparak cevap veren ve Çiftlik Dergisi’nde yayınlanan yazarımız Adnan Serpen’in “İNTERNET VE MEDYADA YER ALAN KASAPLIK PİLİÇ ( BROILER ) ETİ VE YUMURTA HABERLERİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME “ eseri İzmir Veteriner Hekimler Odası tarafından kitap haline getirilerek yayınlandı.
İzmir Veteriner Hekimler Odası Veteriner Halk Sağlığı Çalışma Grubu Üyesi olan Veteriner Hekim Adnan Serpen’in Ücretsiz olarak dağıtılan kitapçığı büyük ilgi gördü.

 

 

 

Bu konunun bilimsel açıdan anlatılması ve kamunun aydınlatılması için yıllardır Çiftlik Dergisi’nin yazarlığını yapan ve sektörün uzmanı olan veteriner hekim Adnan Serpen akademik bir araştırma yaparak konuyu aydınlattığı araştırmayı aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

 

 

Makaleyi okumak için tıklayınız:

https://docs.google.com/file/d/0BzxRRcM0s8dDS090bDNTZGxZajA/edit?usp=sharing

 

 

123

 

 


DİĞER HABERLER
Avukat Sabahattin Efe'yi kaybettik
28 Eylül 2013. 13:59
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
dr.tokay ceritoğlu uzm.vet.hekim
dr.tokay ceritoğlu uzm.vet.hekim
10 yıl önce

çok başarılı bir çalışma.kitap ve dergi okuma alışkanlığımız olmadığı için bu araştırmanın mutlaka özet bile olsa televizyon yoluyla anlatımını sağlamalı

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
1
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x