Dünya yumurta endüstrisinin lider ve karar vericisi 400 delege Capetown’da Buluştular


683-B-20130929102715-pala

 

 
Dünya yumurta endüstrisinin lider ve karar vericisi 400 delege 22-26 Eylül 2013 tarihleri arasında Güney Afrika Cumhuriyetinin Capetown kentinde “Markalaşma ve Pazarlama” Temalı Küresel Liderlik Konferans”ında bir araya geldi.

 

 

 

 

683-B-20130929102626-haber-2Konferansa Türkiye’den Yum-Bir ve Kanatlı Tanıtım Grubu adına Derya Pala ve Hüseyin Sungur’un yanısıra Türkiye’den Güres, adına Mustafa Güres, Fatih Güres, Kutlusan adına Mustafa Dere, Bülent Bayır ile İpay adına Mehmet Gürel Kapani, Demet Han Özok katıldılar.

 

 

 

 

 

 

Konferansta; dünya yumurta üretimi nasıl etkin ve verimli hale getirilebilir, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde yumurta tüketimi nasıl artırılabilir, dünya çapında yumurta üretim maliyetlerinin analizi, değişken yumurta maliyetlerinin yumurta sektörüne etkileri, küçük bütçelerle büyük etki yaratan yumurta tanıtım kampanyalarının nasıl yapılabileceği konuları ele alındı.

 

683-B-2013092910273-turk-heyeti-resizedKırk ülkeden 400 delegenin katıldığı konferansta konuşmacılar, dünya yumurta sektöründe yaşanan gelişmeler ve fırsatlar ile yem fiyatlarının ve mevzuatın maliyetlere etkileri, yumurta tüketimini artırmaya yönelik pazarlama stratejileri, kanatlı sağlığı ve yumurta tanıtımında ülke örnekleri konularında tebliğler sundular. Konferans Türkiye’nin de içinde olduğu 11 ülkenin sektöre ilişkin mevcut durumunu yansıtan ülke raporları ve Asya, Avrupa, Afrika, Amerika ve Okyanusya kıtalarına ait yumurta işleme sanayi raporları sunuldu.

DİĞER HABERLER
Arılar yaşasın diye 11 kurum harekete geçti

 

 
Konferans Türkiye’nin de içinde olduğu 11 ülkenin sektöre ilişkin mevcut durumunu yansıtan ülke raporları ve Asya, Avrupa, Afrika, Amerika ve Okyanusya kıtalarına ait yumurta işleme sanayi raporlarının sunumu ile devam edildi. Türkiye adına sektör raporunu Yum-Bir Başkanı Derya Pala sundu. Konferans Kuzey Afrika Cumhuriyeti Eski Devlet Başkanı FW De Klerk’in “Değişim Yönetimi: Güney Afrika’nın Dönüşümünden Alınan Dersler” konulu konuşması ile son buldu.

 

 

 

 

 


30 Eylül 2013. 13:16
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x